Varmt välkommen till

VFU Portalen Skellefteå

Här finner du som VFU-samordnare eller VFU-student den information du behöver.

VFU är den verksamhetsförlagda delen av en utbildning och Under VFU ges studenter möjlighet att träna och utveckla sina färdigheter inom sitt område. Men också information om annat som kan göra din studietid enklare och mer givande.

Val av kommun för din VFU-placering görs i början av din utbildning, och kvarstår så länge du inte meddelat önskemål om annan kommun. I möjligaste mån placeras studenten utifrån önskad kommun - om inte detta är möjligt för utbildningsanordnaren en dialog med studenten om placering i andra kommuner.

Skellefteå växer och du behövs

Skellefteå är en växande stad med målet att 90 000 invånare år 2030 ska bo här i en vacker, rättvis och hållbar stad där det ska finnas plats för alla. Då behövs du mer än någonsin, du som vill jobba med människan i centrum. Inom vård och omsorg, som lärare och pedagog eller som socionom.

Studentliv

Event och trevligheter

Trevligt på Campusområdet och nära till city med allt från små lokala arrangemang till stora konserter och sportevenemang.

Studentliv

Nätverk

Att studera på distans kan vara utmanande. Anmäl intresse för att nätverka med andra distansare för en roligare studietid.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 oktober 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.