Boka lokal

Campus Skellefteå erbjuder bra förutsättningar och olika lösningar för möten och utbildningar i en kreativ miljö. För att kunna göra en bokning i bokningssystemet måste man registrera en användare och sedan får du tillgång till hela menyn och kan skicka din bokningsförfrågan. Det gäller dig som aktör på området, student och övriga intressenter som vill ordna med evenemang, möten eller konferenser.

Nytt bokningssystem men du som bokat sedan tidigare behöver inte göra någon åtgärd då din bokning är överflyttad.

Grupprum finns för studenter i biblioteket och i E-huset, där bokar du direkt på webben och går sedan in med ditt passerkort.

  • Du som har behov av att boka besöksgrupper i Campus Showroom behöver få sin användare godkänd innan bokning och det ansöker du med uppgifter om uppdrag, namn och syfte samt mejladress till campus@skelleftea.se

Tekniken är enkel att hantera och erbjuder det mesta. Alla lokaler är fullt utrustade för ett bra möte. Så tveka inte att boka eller skicka en förfrågan. Se kontakt längre ned på sidan. För dig som är intresserad att etablera dig mer långsiktigt så hänvisar vi till Campus Fastigheter.

  • Forumsalen är en föreläsnings- och mötessal med toppmodern teknik. Lokalen är ljus och luftig med fantastisk älvsutsikt för ca 220 personer. Foajén med garderob och servicedisk ger Forumsalen dig det stöd du behöver för en professionell konferens eller föreläsning.
Forumsalen
  • Arenan med sin amfiteaterform ger en kreativ miljö för föreläsning, gruppdiskussion eller kanske en föreställning. Arenan är nu uppgraderad med bland annat ny projektor, ljudanläggning, styrsystem och här finns det tekniska stöd du behöver. med 50 fasta platser och möjlighet till 50 lösa stolar.
Arenan
  • Forums foajé passar utmärkt för mingel eller mindre utställningar. Rymden och ljuset med strukturerna i limträ skapar en exklusiv inramning. Läget mitt emellan biblioteket och restauranghuset ger liv åt evenemanget.
Forum foajé
  • Föreläsnings- eller mötessalar i olika storlek, för cirka tio till över trettio personer. Alla har tillgång till modern AV-teknik och kan anpassas till olika ändamål.
Klassrum
  • Datasalar i olika storlekar med modern teknik och flexibel möblering ger rätt förutsättningar för en bra datautbildning. Behöver du tillgång till datasalar med och utan Skenet så kontakta helpdesk@skelleftea.se, telefon 0910-73 74 75. Här kan du läsa mer om Helpdesk
  • Campushallen för fysisk aktivitet. Gymma bort den stela datanacken med eller frigör viktiga endorfiner med badminton, fotboll, innebandy eller andra aktiviteter. Campushallen kan också bokas för offentliga evenemang. Där kontaktar du kundtjanst@skelleftea.se. eller ringer 0910-73 50 00. Meddelandetjänsten och mejl bemannas 7-17 vardagar.
Campushallen
Kårhuset STOCK

Du som vill boka eller ha mer information kring vilka lokalmöjligheter, teknik och service som erbjuds när du är intresserad av att starta upp en utbildning kontaktar Campus Fastigheter Länk till annan webbplats. för en inledande dialog.

Kårhuset Stock – uthyrning hanteras av Studentföreningen Länk till annan webbplats.

Studentkårens hus STOCK Det obestridda högkvarteret för Campus studentförening och ett givet vardagsrum för studenter. Byggt efter japanska ritningar med oräkneliga arkitektoniska aha-inslag invigdes ”kåken” den 11 december 2009. Här hittar du mer information och kontakter Länk till annan webbplats.

Campushallen för fysisk aktivitet. Gymma bort den stela datanacken med eller frigör viktiga endorfiner med badminton, fotboll, innebandy eller andra aktiviteter. Campushallen kan också bokas för offentliga evenemang.
Där kontaktar du kundtjanst@skelleftea.se. eller ringer 0910-73 50 00. Meddelandetjänsten och mejl bemannas 7-17 vardagar.

För att boka tenta behöver du inte själv boka grupprum utan du bokar in en tentatid och där gör ni upp om hur det ska går till och när.

Passerkort kan alla ansöka om, student eller inte student. Ditt passerkort ger tillgång till våra faciliteter, som tex Campushallen, Campusbiblioteket, Studierum, möteslokaler mm. Notera att användarkonto behövs för tillgång till datorsystem. Alla som fyllt 18 år har möjlighet att skaffa passerkort och därmed kunna använda Campusbiblioteket under Meröppet alla dagar (ej juli månad) kl 06.00 - 22.00. Passerkortet är gratis men om du tappar bort eller skadar det betalar du med Swish 100 kr för ett nytt kort.

Passerkort kan alla ansöka om, student eller inte student. Ditt passerkort ger tillgång till våra faciliteter, som tex Campushallen, Campusbiblioteket, Studierum, möteslokaler mm. Notera att användarkonto behövs för tillgång till datorsystem. Alla som fyllt 18 år har möjlighet att skaffa passerkort och därmed kunna använda Campusbiblioteket under Meröppet alla dagar (ej juli månad) kl 06.00 - 22.00. Passerkortet är gratis men om du tappar bort eller skadar det betalar du med Swish 100 kr för ett nytt kort.

Här finns möjligheten att boka datasal vid behov.

För att boka Campus Showroom behöver du uppge ditt namn, uppdrag och mejladress och ansöka om möjlighet att boka. Campus Showroom är i första hand till för Technical Visits, externa högnivåbesök och möte kopplat till forskningen på Campus.

Alla som studerar en högre utbildning på Campus Skellefteå erbjuds bostad via Skebos bostadsgaranti. Det betyder att du som blivit antagen vid Luleå tekniska universitet, Umeå universitet eller annan eftergymnasial utbildning på Campus Skellefteå som är minst 18 veckor lång, är garanterad en bostad via Skebo. Du behöver bara folkbokföra dig i Skellefteå.

Det som sker här just nu är unikt och du har garanterat märkt av utvecklingen på många håll.

Skellefteå växer är kommunens officiella samlingsplats med information om alla pågående och planerade byggprojekt i kommunen. Vi hoppas att du som besökare ska fortsätta känna dig delaktig i vår gemensamma utvecklingsresa mot ett större och mer hållbart Skellefteå.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 februari 2024