Boka lokal

Campus Skellefteå erbjuder bra förutsättningar och olika lösningar för möten och utbildningar i en kreativ miljö. För att kunna göra en bokning i bokningssystemet måste man registrera en användare och sedan får du tillgång till hela menyn och kan skicka din bokningsförfrågan. Det gäller dig som aktör på området, student och övriga intressenter som vill ordna med evenemang, möten eller konferenser.

Grupprum finns i biblioteket och i E-huset, där bokar du direkt på webben och går sedan in med ditt passerkort.

Ordna med passerkort som öppnar många dörrar.

Tekniken är enkel att hantera och erbjuder det mesta. Alla lokaler är fullt utrustade för ett bra möte. Så tveka inte att boka eller skicka en förfrågan till Linnea - se längre ned på sidan.

  • Forumsalen är en föreläsnings- och mötessal med toppmodern teknik. Lokalen är ljus och luftig med fantastisk älvsutsikt för ca 220 personer. Foajén med garderob och servicedisk ger Forumsalen dig det stöd du behöver för en professionell konferens eller föreläsning.
Forumsalen
  • Arenan med sin amfiteaterform ger en kreativ miljö för föreläsning, gruppdiskussion eller kanske en föreställning. Arenan är nu uppgraderad med bland annat ny projektor, ljudanläggning, styrsystem och här finns det tekniska stöd du behöver.
Arenan
  • Forums foajé passar utmärkt för mingel eller mindre utställningar. Rymden och ljuset med strukturerna i limträ skapar en exklusiv inramning. Läget mitt emellan biblioteket och restauranghuset ger liv åt evenemanget.
Forum foajé
  • Studion kan användas som föreläsnings- eller möteslokal, speciellt inredd och anpassad för modern videokonferensteknik. Här finns möjligheten att mötas utan att resa! Lokalen är också utmärkt för vanliga föreläsningar eller utbildningar i en trevlig miljö.
Studion
  • Föreläsningssalar, föreläsnings- eller mötessalar i olika storlek, för cirka tio till över trettio personer. Alla har tillgång till modern AV-teknik och kan anpassas till olika ändamål.
Klassrum
  • Datasalar i olika storlekar med modern teknik och flexibel möblering ger rätt förutsättningar för en bra datautbildning. Behöver du tillgång till datasalar med och utan Skenet så kontakta helpdesk@skelleftea.se, telefon 0910-73 74 75. Här kan du läsa mer om Helpdesk
  • Campushallen för fysisk aktivitet. Gymma bort den stela datanacken med eller frigör viktiga endorfiner med badminton, fotboll, innebandy eller andra aktiviteter. Campushallen kan också bokas för offentliga evenemang. Där kontaktar du kundtjanst@skelleftea.se. eller ringer 0910-73 50 00. Meddelandetjänsten och mejl bemannas 7-17 vardagar.
Campushallen
Kårhuset STOCK

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 december 2022

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.