Internationella kurser

Visste du att du vid Campus Skellefteå kan ta del av internationella universitets utbud. Via Campus Skellefteå kan du nämligen läsa onlinekurser från några av världens bästa lärosäten. Kom närmre världen utan att behöva resa.

Green Flight academy

Sustainable Flight Academy

Become an airline traffic pilot in our 20 months non-stop training programme and obtain an EASA CPL/ME/IR license.

Via Campus Skellefteå kan du i lokala studiegrupper läsa onlinekurser från några av världens bästa lärosäten. Ta del av internationella kurser via internationella universitets utbud.

MOOC (Massive open online courses)

Ett allt vanligare fenomen på universitet runt om i världen och syftar till att möta upp behovet av snabb kompetensomvandling och livslångt lärande. Kurserna är öppen för alla, ges via nätet och det krävs ingen direkt behörighet för att anmäla sig. Vem som helst kan delta i kurserna, det enda som behövs för att delta är tillgång till en dator med internetuppkoppling. Själva kurserna är gratis, men vill man ha ett intyg kan man behöva betala för det.

Man kan läsa dessa kurser helt på egen hand, men sannolikheten att slutföra kursen ökar om man har lokala studiekamrater att diskutera med. Därför lyfter vi fram intressanta kurser, och bildar en fristående grupp kring kursen som träffas online eller fysiskt 1 timme/vecka. Modellen bygger på forskning och tidigare pilotförsök. En del av kurserna framöver kommer att styras av behov och önskemål, och på Campus hemsida kan man själv lägga in förslag.

Kursutbud från våra utbildningsanordnare

University of Maryland; Agile innovation and problem solving skills

Världsbanken; The future of work - preparing for disruption.

Harvard; Justice

EIT Manufacturing; Battery Manufacturing: Trends in Battery Engineering

Håll utkik efter nya samarbeten och nya kurser!

Saknar du nån kurs du gärna skulle vilja delta i tillsammans med andra eller har frågor kring de kurser som nu erbjuds så är du välkommen att kontakta oss!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 november 2021

Hittar du inte vad du söker?

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.