Jobba hos oss!

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall är du välkommen att söka jobb hos oss på Kultur- och fritidskontoret!

Just nu söker vi dig som vill jobba hos oss i sommar!

Sommarjobb som receptionist på Skellefteå Camping och Byske Havsbad

Receptionen är navet på campingen och det är dit våra gäster vänder sig i första hand. Detta innebär att du måste ha mycket kunskap om campingen och närområdet för att kunna ge gästen rätt information. Exempel på arbetsuppgifter är in- och utcheckning, turistinformation, bokningar via mail och telefon samt kassahantering.

Sommarjobb som lokalvårdare, servicevärdar och arbetsledare på Skellefteå Camping och Byske Havsbad

Som lokalvårdare genomför bland annat städning av campingstugor och övriga utrymmen såsom servicehus, personalutrymmen och konferens. Ingen dag är den andra lik och som lokalvårdare kommer du vara en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse.

Som servicevärd kan du exempelvis arbeta i café, med uthyrning eller att leda barnaktiviteter.

Som arbetsledare planerar, delar och fördelar du det dagliga arbetet för personalen som jobbar inom café, uthyrning, barn- och ungdomsaktiviteter samt för feriearbetare.

Sommarjobb som fastighetsskötare på Skellefteå Camping och Byske Havsbad

Som vaktmästare på camping arbetar du med funktions- och säkerhetskontroller, reparationer och underhåll, städning av området, tillsyn av lekplatser, strandområde och grillstugor. Tillsammans med övrig campingpersonal ger du gästerna service och ser till att deras vistelse blir så bra som möjligt.