Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Lokalvårdare till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som besöker och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Vi söker nu engagerade medarbetare som under sommaren 2024 vill vara med och bidra till campingupplevelser som överträffar förväntningarna. Byske Havsbad och Skellefteå Camping har en hög standard och är två välbesökta och uppskattade campingar. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapar vi trivsel och bra relationer till våra gäster. Läs mer om Byske Havsbad och Skellefteå camping här: www.byskehavsbad.se och www.skellefteacamping.se Vi erbjuder transport mellan Skellefteå Camping och Byske Havsbad för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare hos oss arbetar du i en sammansvetsad arbetsgrupp som hjälper och stöttar varandra med varierande arbetsuppgifter. Du genomför bland annat städning av campingstugor och övriga utrymmen såsom servicehus, personalutrymmen och utemiljö. Ingen dag är den andra lik och du kommer att vara en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse. Vi söker även servicevärdar, receptionister och vaktmästare inför sommaren 2024. Oavsett roll kommer du att vara tillgänglig för att ge gäster bra service och svarar på deras frågor. Det är gästernas önskemål och behov som styr vårt arbete och tillsammans arbetar vi för att de ska få en så bra upplevelse som möjligt! Vi har schemalagd arbetstid på 80% och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och vill att våra gäster ska få en så bra helhetsupplevelse som möjligt. För att arbeta på camping behöver du behärska det svenska och engelska språket obehindrat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom lokalvård. Yrkesbevis från SRY, (Servicebranschens yrkesnämnd) eller annan relevant utbildning är meriterande. AM-kort samt B-körkort är också meriterande. Som person trivs du med att ge andra människor service samt älskar att förbättra kundupplevelsen och skapa goda relationer. Du är initiativrik och har förmågan att lösa problem även i pressade situationer. Du är engagerad, ansvarsfull, lösningsorienterad och tillmötesgående.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
28

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-16
Referensnummer:
373462 B
Ansök Här

Kontakt

Maria Jonsson
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på http://www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret. Det belastningsregister du ska ha hittar du om du klickar på fliken "Övrigt arbete med barn". Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Senast uppdaterad: