Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Receptionister till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som besöker och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Vi söker nu engagerade receptionister som under sommaren 2024 vill vara med och bidra till camping- och badupplevelser som överträffar förväntningarna hos våra gäster. I receptionen står du varje dag i rampljuset och ingen dag är den andra lik. Receptionen är campingens hjärta och medarbetarna i receptionen är gästens första och sista kontakt under deras vistelse, din roll blir därför viktig för hur väl vi lyckas. Byske Havsbad och Skellefteå Camping har en hög standard och är två välbesökta och uppskattade campingar. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapar vi trivsel och bra relationer till våra gäster. Läs mer om Byske Havsbad och Skellefteå camping här: www.byskehavsbad.se och www.skellefteacamping.se Vi erbjuder transport mellan Skellefteå Camping och Byske Havsbad för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Receptionen är navet på campingen och det är dit våra gäster vänder sig i första hand. Detta innebär att du måste ha mycket kunskap om campingen och närområdet för att kunna ge gästen rätt information. Exempel på arbetsuppgifter är in- och utcheckning, turistinformation, bokningar via mail och telefon samt kassahantering. Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som arbetar för att ge hög service och ett gott bemötande till alla kunder. Vi söker även servicevärdar, lokalvårdare och vaktmästare inför sommaren 2024. Oavsett roll kommer du att vara tillgänglig för att ge gäster bra service. Det är gästernas önskemål och behov som styr vårt arbete. Vi försöker alltid hitta svaret på våra gästers frågor och vi arbetar tillsammans för att våra gästers upplevelse ska bli så bra som möjligt. Vi har schemalagd arbetstid upp till 100% och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer

För att arbeta som receptionist hos oss behöver du behärska det svenska och engelska språket obehindrat. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken och det är meriterande om du har jobbat i reception tidigare. Som person trivs du med att ge andra människor service samt älskar att förbättra kundupplevelsen och skapa goda relationer. Vi söker dig som har gott omdöme samt förmåga att agera stabilt även i pressade situationer. Du är engagerad, ansvarsfull, lösningsorienterad och tillmötesgående. Eftersom arbetet sker i team ser vi även att du har god samarbetsförmåga. För att jobba i receptionen behöver du ha fyllt 18 år samt inneha B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
12

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-16
Referensnummer:
373462 C
Ansök Här

Kontakt

Maria Jonsson
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på http://www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret. Det belastningsregister du ska ha hittar du om du klickar på fliken "Övrigt arbete med barn". Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Senast uppdaterad: