Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Vaktmästare till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Vi söker nu engagerade medarbetare som under sommaren 2024 vill vara med och bidra till campingupplevelser som överträffar förväntningarna. Byske Havsbad och Skellefteå Camping har en hög standard och är två välbesökta och uppskattade campingar. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapar vi trivsel och bra relationer till våra gäster. Läs mer om Byske Havsbad och Skellefteå camping här: www.byskehavsbad.se och www.skellefteacamping.se Vi erbjuder transport mellan Skellefteå Camping och Byske Havsbad för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare inom camping arbetar du bland annat med funktions- och säkerhetskontroller, reparationer och underhåll, städning av området, tillsyn av lekplatser, strandområde och grillstugor. Vi söker även servicevärdar, lokalvårdare och receptionister inför sommaren 2024. Oavsett roll kommer du att vara tillgänglig för att ge gäster bra service och svara på frågor. Det är gästernas önskemål och behov som styr vårt arbete och tillsammans arbetar vi för att de ska få en så bra upplevelse som möjligt! Vi har schemalagd arbetstid upp till 100% och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer

För att arbeta som vaktmästare krävs att du är praktiskt lagd och allmänt händig. Periodvis har arbetet ett högt tempo och kan vara tungt och fysiskt krävande. Du behöver ha B-körkort och kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och lösningsorienterad. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval och tillträde sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-16
Referensnummer:
373462 D
Ansök Här

Kontakt

Maria Jonsson
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på http://www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret. Det belastningsregister du ska ha hittar du om du klickar på fliken "Övrigt arbete med barn". Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Senast uppdaterad: