Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Arbetsledare till våra servicevärdar på Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Byske Havsbad och Skellefteå Camping har en hög standard och är två välbesökta och uppskattade campingar. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapar vi trivsel och bra relationer till våra gäster. Läs mer om Byske Havsbad och Skellefteå camping här: www.byskehavsbad.se och www.skellefteacamping.se Vi söker nu engagerade arbetsledare till våra servicevärdar i servicepoolen - Är det dig vi söker? Som arbetsledare till våra servicevärdar ansvarar du för den dagliga driften av vår servicepool som består av café, uthyrning och barnaktiviteter. Vårt café i Byske ligger fint med utsikten mot stranden och i Skellefteå har vi härlig utsikt till Vitberget. Här säljer vi fika, glass, lättare luncher och godis. Som ledare för barnaktiviteter kommer du att bemanna våra barn- och ungdomshus där du interagerar med våra yngre gäster. Vi erbjuder transport mellan Skellefteå Camping och Byske Havsbad för våra medarbetare. Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som besöker och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra.

Arbetsuppgifter

Servicepoolen är en viktig del i vårt erbjudande till barnfamiljerna som besöker oss. Med din ledning jobbar servicevärdarna varje dag för att våra gäster ska få en så bra upplevelse som möjligt! Som arbetsledare för servicevärdarna ansvarar du för planering, introduktion och upplärning av de sommarjobbare som tillsammans med dig ska sköta värdskapet på våra anläggningar. När säsongen är igång ansvarar du för bemanning, kassahantering, service av utrustning och att de dagliga aktiviteterna blir fina upplevelser för våra gäster. Du leder, ansvarar och deltar i det dagliga arbetet för servicepoolen där det ingår: café, uthyrning, barnaktiviteter och områdets städning. Det innebär att du, tillsammans med våra servicevärdar, säljer fika, glass, lättare luncher och godis. Ni tar hand om trampbåtar, trampbilar, cyklar, äventyrsgolfen med mera. Ni tillhandahåller aktiviteter i våra barn- och ungdomshus där ni interagerar med våra yngre gäster. Ni ser till att området är städat och show ready. Inom caféverksamheten bidrar du med att se till att meny och servering fungerar. Du är ansvarig för livsmedelskontroll och säkerställa att rutinerna följs enligt reglerna för livsmedelshantering samt inköp. Du ser till att området alltid är fint och städat samt att våra uthyrningsutrustningar är säkra och fungerande samt att det finns dokumentation från ansvarig förälder för sitt/sina barn. Du ansvarar för att arrangera och genomföra underhållning och aktiviteter för barnen som bor hos oss. Du är kontaktperson för de praktiska frågorna med externa aktörer som bokats in för säsongens aktiviteter. Din närmaste chef är vår receptions- och hållbarhetschef. Du samarbetar med externa samarbetspartner och leverantörer samt kollegor från övriga verksamheter inom campingarna för att ge våra gäster den bästa servicen. Du och övriga arbetsledaren, stöttar varandra i de olika delarna, allt med målet att skapa engagemang och gott värdskap. Du har schemalagd arbetstid upp till 100% och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer

För att arbeta på camping behöver du behärska det svenska och engelska språket obehindrat. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Som arbetsledare ser vi gärna att du har erfarenhet från serviceyrken och erfarenhet i en roll som arbetsledare eller att du har erfarenhet att jobba med ungdomar inom föreningsverksamhet eller som idrottsledare eller inom utbildningsverksamhet. Som person trivs du med att ge andra människor service samt älskar att förbättra kundupplevelsen och skapa goda relationer. Du är initiativrik och har förmågan att lösa problem även i pressade situationer. Du är engagerad, ansvarsfull, lösningsorienterad och tillmötesgående. Förmåga att arbetsleda när det är mycket att göra en solig dag och att arbetsleda de dagar när det finns utrymme för att jobba med underhåll och förbättringar är egenskaper vi söker. Att du engagerar och jobbar med värdskapet alla dagar kommer att bidra till ett roligare sommarjobb och bättre service för våra kunder. B-körkort är ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
4

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-16
Referensnummer:
373462 -3
Ansök Här

Kontakt

Petra Andersson
Enhetschef Reception och Hållbarhet
Maria Jonsson
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på http://www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret. Det belastningsregister du ska ha hittar du om du klickar på fliken "Övrigt arbete med barn". Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Senast uppdaterad: