Tillbaka till sökresultatet

Yrkeslärare El- och energiprogrammet

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill vara del av ett team/lärarlag som utbildar elever inför framtidens arbeten i el- och energibranschen! Få möjligheten att förbereda eleverna inför deras kliv ut i arbetslivet. Dina insatser kommer att betyda något varje dag för både elever och för branschen i stort. Här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Baldergymnasiet finns i centrala Skellefteå. Vi är en av kommunens största skolenheter. Läs mer om Baldergymnasiet här: http://www.skelleftea.se/baldergymnasiet Intervjuer kan komma att ske löpande, vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som yrkeslärare kommer du att planera, genomföra och utvärdera undervisning i karaktärsämnen inom El- och energiprogrammet. I undervisningen ingår både teoretiska och praktiska moment. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att samarbeta och hjälpas åt. Även samarbete med elever och föräldrar är en viktig del av uppdraget, liksom kontakt och samverkan med branschen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från el- och energibranschen inom automation eller installation. Du är relationsskapande och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att motivera andra. Du behöver också ha lätt för att ta till dig ny teknik och ser det som ett naturligt verktyg i undervisningen. Vi söker dig som har goda praktiska och teoretiska kunskaper inom området. Därför är en genomförd yrkeslärarutbildning med inriktning mot El- och energiprogrammets karaktärsämnen önskvärt, men inget krav. Vi ser det som meriterande om du är legitimerad yrkeslärare inom el-ämnen. För jobbet krävs B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde 240812.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-11
Referensnummer:
394103
Ansök Här

Kontakt

Pär Fransson
Rektor
0910 - 73 50 00
Niklas Södermark
Yrkeslärare
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Helena Degerman
Sveriges lärare
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och fyra gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: