Tillbaka till sökresultatet

Socialsekreterare

Individ- och familjeomsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu två Socialsekreterare till Vuxna utredning, som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Individ- och familjeomsorgsavdelningen är en del av förvaltningen Socialkontoret. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom äldrevård, demensvård, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. En tjänst är tillsvidare och den andra är ett vikariat tom 250331. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att utreda ansökningar/anmälningar enligt SoL samt LVM gällande personer över 18 år med missbruk och beroendeproblematik. Tjänsten som socialsekreterare innebär även att man systematisk följer upp beviljade insatser. Arbetsgruppen har en nära samverkan med kommunens öppenvårdsenhet. Vi arbetar i nära samverkan med beroendeenheten och andra aktörer inom missbruksbehandling. Som socialsekreterare på Vuxen utredning arbetar man även med att bedöma, utreda och följa upp vuxna som är utsatta för våld i nära relation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom. Det är meriterande om du har utbildning i ASI, ADAD, och FREDA. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har förmåga att arbeta ändamålsenligt, rättssäkert och effektivt. Du är driven, ansvarstagande och har en god förmåga till samverkan med olika aktörer. Du bör ha en god förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete och hålla uppsatta tidsramar. Då tjänsten innebär att du jobbar med människor som kan befinna sig i en svår social och utsatt situation förväntas du visa omdöme vid uttalanden, ageranden och beslut samt vara tillmötesgående i ditt bemötande och ha en god samarbetsförmåga. Som socialsekreterare på Vuxen utredning får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår styrka är att vi är måna om varandra och hjälps åt med stort och smått. Vi har förmåner som friskvårdsbidrag, extern handledning, en mentor, kompetensutveckling samt möjlighet att arbeta delvis hemifrån.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-10
Referensnummer:
400581
Ansök Här

Kontakt

Candra Karlsson
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Erik Nästén
SSR
0910-73-50-00
Pär Holmqvist
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: