Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb som servicepersonal inom vård och omsorg

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren och med fler människor ökar också behovet av god vård. Här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet, hela livet med god omvårdnad. Som servicepersonal blir du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vi söker nu sommarjobbare till Vård och omsorgsnära service, både till boende och till hemtjänsten. De platser som är aktuella är hemtjänsten som utgår från centralorten och boende som utgår från centralorten men också finns i Byske och Skelleftehamn. Har du möjlighet att arbeta båda semesterperioderna, som innefattar åtta veckor, får du 10 000 kronor utöver din ordinarie bruttolön. Summan betalas ut efter sommaren. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som servicepersonal kommer du att utföra serviceinsatser vårdnära, vilket innebär att skapa en kontakt med individerna hos oss men också ha ett nära samarbete med vårdpersonalen och arbeta som ett lag tillsammans. Alltid med individen i fokus. Ditt arbete består av att utföra städuppgifter med god kvalitet, enligt socialtjänstlagens rutiner och förhållningssätt. De som arbetar i hemtjänsten ska dokumentera sitt arbete i Lifecare. Vi erbjuder en introduktionsutbildning till dig som nyanställd. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att städa och att ge service. Eftersom arbetet utförs hos kund är det viktigt att du har ett gott bemötande och är lyhörd då en del av rollen innebär att uppmärksamma hälsoförändringar eller missförhållanden som kan behöva rapporteras. Som person krävs det att du är bra på att samarbeta samtidigt som du har förmågan att planera ditt arbete självständigt och ta egna initiativ. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska, för att kunna anpassa ditt budskap efter individens förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som är av vikt för jobbet.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi anställer fortlöpande så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
15

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-01
Referensnummer:
378452
Ansök Här

Kontakt

Ann Åström
HR partner
0910-73 50 00
Karolin Brännström
Enhetschef
0910-73 50 00
Ulrika Örnkloo
Enhetschef Vård och omsorg
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: