Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, sjuksköterskestudenter

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Håller du på att utbilda dig till sjuksköterska och vill ha ett bra och viktigt sommarjobb? Då är du den vi söker! Här jobbar vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård. Målsättningen är personcentrerad, nära vård för en hälsofrämjande och hållbar vardag. Har du möjlighet att arbeta båda semesterperioderna, som innefattar åtta veckor, får du 10 000 kronor utöver din ordinarie bruttolön. Summan betalas ut efter sommaren. Välkommen med din ansökan! Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser i nära samarbete med hälso- och sjukvårdspersonal. Du får möjlighet att arbeta med en variation av arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Arbetet är under dagtid. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterskestudent i hemvård och på vård- och omsorgsboende gör du hembesök hos patienter. Du arbetar tillsammans med sjuksköterskor och underlättar deras bedömning och planering. Arbetsuppgifterna utförs oftast självständigt men även i samarbete med sjuksköterska. Några exempel på arbetsuppgifter: - viss läkemedelshantering - riskbedömningar av exempelvis fall, tryckskada, undernäring - uppföljning av hälsotillstånd - ge insulin/fragmin - ven och kapillärprovtagning - blodtryckskontroll - såromläggning - kateterbyte och kateterspolning - skötsel av stomi - sondmatning

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till sjuksköterska och är klar med din tredje termin till sommaren eller är utbildad undersköterska sedan tidigare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på vård- och omsorgsboende eller med hemsjukvård. Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete. Du möter många olika patienter och kollegor vilket gör att ingen dag är den andra lik. Du är en problemlösare som har förmåga att snabbt ställa om och prioritera när förutsättningarna ändras. Vidare har du lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med andra, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du känner starkt engagemang, är ansvarsfull och pålitlig. Du har även god kommunikativ förmåga på svenska, i tal och skrift. Om dina betyg inte redan finns hos oss; kom ihåg att bifoga dokument enligt något av nedanstående alternativ: 1. Betyg från sjuksköterskeutbildningen 2. Yrkesbevis (skyddad yrkestitel som undersköterska). 3. Om du är utbildad undersköterska, betyg från vård- och omsorgsutbildningen, betyg i samhällskunskap och svenska samt arbetsgivarintyg. B-körkort är ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Vänta inte med din ansökan, vi arbetar med urvalet löpande.
Antal tjänster
15

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-29
Referensnummer:
C161639/2023
Ansök Här

Kontakt

Amanda Stenberg
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: