Tillbaka till sökresultatet

Vikarier till hemtjänst, vård- och omsorgsboende

Socialkontoret

Om arbetsplatsen

I Skellefteå kommun jobbar vi tillsammans över gränserna, i en arbetskultur som präglas av en ovanligt stark framtidstro. Vi söker nu dig som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra - men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: https://skelleftea.se/underskoterska I Skellefteå kommun gör du verklig skillnad för alla som bor och verkar här. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

HEMTJÄNST Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten stöttar du personer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad i deras hem. Du arbetar självständigt med mycket frihet och ansvar. En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Där är uppdraget att skapa trygghet för de som kan ha svårt att komma till ro på natten. Du är också den som är först på plats när någon har aktiverat sitt trygghetslarm. VÅRD- OCH OMSORGSBOENDE (äldreboende) Som undersköterska eller vårdbiträde på ett vård- och omsorgsboende stöttar du personer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg och flexibel. Du har lätt för att skapa relationer och är uppmärksam och lyhörd mot andra. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det är meriterande om du har utbildning eller studerar inom vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete eller annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Det är viktigt att du har tillräckligt goda fysiska förutsättningar för att klara av de arbetsuppgifter arbetet innebär. Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav eftersom du i arbetet behöver kommunicera med olika personer, föra social dokumentation och utföra en del medicinska insatser.

Anställningen

Omfattning:
Heltid / deltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Arbetstiden är schemalagd vardagar och helger. Du behöver inte bifoga något personligt brev i din ansökan. Vi anställer löpande, vänta därför inte med din ansökan!
Antal tjänster
100

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-09-30
Referensnummer:
Hösten -24 c
Ansök Här

Kontakt

Camilla Berglund
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Helen Abrahamsson
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Maria Lövgren Lindqvist
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Therese Bergvall
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se

Senast uppdaterad: