Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb återvinningsarbetare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För detta finns återvinningscentraler i Bureå, Burträsk, Byske, Jörn, Boliden, Lövånger, Degermyran i Skellefteå och Ursviken. Nu söker vi dig som vill sommarjobba på någon av kommunens återvinningscentralerna.

Arbetsuppgifter

Som återvinningsarbetare på återvinningscentral är du Skellefteå kommuns ansikte utåt. Du hjälper medborgarna när de kommer och ska lämna sitt avfall på någon av återvinningscentralerna i kommunen. Jobbet innebär arbete även på eftermiddagar och lördagar på Degermyrans avfallsanläggning och eventuellt lördagar på övriga återvinningscentraler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus, oavsett väder. Du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra. Som person är du ordningsam och har förmåga att skapa goda kundrelationer. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska. Ett krav är att du har fyllt 18 år innan du börjar jobbet. B-körkort är önskvärt och det är meriterande om du har hjullastarkort för arbete på Degermyrans avfallsanläggning. Har du avsändarutbildning för hantering av farligt avfall är det en merit.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Vi tillsätter tjänsterna löpande, så tveka inte att söka nu direkt.
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-01
Referensnummer:
364617
Ansök Här

Kontakt

Anita Larsson
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: