Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb enhetschefer, vård och omsorg/stöd och service

Socialkontoret

Om arbetsplatsen

Vi söker nu engagerade enhetschefer till sommarvikariat inom vård och omsorg och stöd och service. Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Vi på Socialkontoret utformar tillsammans ett stöd som ökar möjligheterna till att leva ett bra liv. Du kommer arbeta i en organisation där helhetsperspektiv, trygghet och hälsa är nyckelord. Du har en viktig roll i en organisation där vi arbetar på invånarnas uppdrag. Det är en speciell utmaning som kräver både långsiktighet och förmågan att göra skillnad här och nu. Vård och omsorg söker chefer till hemtjänsten samt vård och omsorgsboende. Stöd och service söker chefer till områdena socialpsykiatrin, boende LSS samt personlig assistans. Även om du inte har någon chefserfarenhet sedan tidigare men är nyfiken och intresserad så är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för att verkställa beslut enligt gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och policys. Du är underställd verksamhetschef och har ansvaret för ett antal medarbetare samt verksamhets- och budgetansvar. En stor del av ditt uppdrag är att stödja medarbetarna i de frågor och situationer som uppstår. Du omges av flera stödfunktioner inom bland annat rekrytering, bemanning, schemaläggning, ekonomi, HR med mera, som underlättar och stödjer ditt administrativa arbete som chef och som även fungerar som kompetensstöd i ditt dagliga arbete. Utöver det har du möjlighet att ta stöd av andra chefer inom kommunen, tillsammans hjälps vi åt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar eller har examen från lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du ledarerfarenhet eller kunskap inom verksamhetsområdet ser vi det som meriterande. Du har ett genuint intresse inom ditt område och har förmåga att reflektera och analysera. Vi ser att du som person är fokuserad, modig och får saker att hända. Du har ett tillitsbaserat ledarskap och har förmågan att stimulera, engagera och motivera medarbetare till förnyelse och utveckling. Detta uppnår du genom att vara ett gott föredöme, ge stöd och hantera konflikter samt att uppmuntra till delaktighet. Det är naturligt för dig att jobba med ett coachande ledarskap samt en tro på individens egna förmågor. Till vissa vikariat är det nödvändigt med körkort och tillgång till bil.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan, tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
20

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-01
Referensnummer:
359159
Ansök Här

Kontakt

Lisa Andersson
Hr-partner, Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00
Cecilia Lundberg
Verksamhetschef stöd och service
0910 - 73 50 00
Peter Näsström
Verksamhetschef hemtjänst
0910 - 73 50 00
Jenny Stenman
Verksamhetschef, vård och omsorgsboende
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: