Tillbaka till sökresultatet

Stödassistent

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en stödassistent som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Solskensgatan 1 är en gruppbostad för vuxna personer med olika typer av funktionsnedsättningar. Detta innebär allt i från omvårdnad av personer med ett omfattande stödbehov till att stödja brukare med kommunikation och tydliggörande av vardagen. Arbetsstället har som mål att tillsammans med den enskilde personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. Arbetstiden variera utifrån verksamhetens behov. Man lägger schemat efter arbetstidsmodellen och man arbetar dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter

Genom kunskap om fysiska, psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom vård-och omsorg eller barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot personer med särskilda behov eller annan lämplig utbildning. Du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och kunskap och förståelse för funktionsvariationer och dess påverkan på individen. I ditt arbete har du ett hälsofrämjande förhållningssätt och ser det friska genom att tillvarata samt utveckla personens förmågor. Du har kunskap och intresse av att arbeta pedagogiskt samt har god kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och även tillsammans med andra. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och vana av att hantera digitala verktyg i ditt arbete. Skellefteå kommun är finsk och samisk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska eller samiska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-22
Referensnummer:
400826
Ansök Här

Kontakt

Jan Andersson
Enhetschef SSF
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Monica Berg
Kommunal
0910 - 73 50 00
Julia Mukenyuzi
Kommunal
0910- 73 50 00

Övrig information

Senast uppdaterad: