Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, drifttekniker

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. VA är en del i Samhällsbyggnads vatten- och avfallsavdelning. Huvuduppgiften är att producera och distribuera dricksvatten samt samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt att producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri. Vi söker nu drifttekniker som vill arbeta under sommaren med avlopp, dricksvatten, eller på Tuvan biogas. I din ansökan kan du ange med vad du helst vill arbeta.

Arbetsuppgifter

Arbetet som drifttekniker innebär att genom tillsyn och skötsel säkerställa drift och underhåll av vattenverk, reservoarer, biogasanläggning, avloppsreningsverk och avloppspumpstationer. Du arbetar tillsammans med övrig driftspersonal men förväntas utföra arbetsuppgifterna självständigt och med hög kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning med inriktning driftteknik/processindustri eller energiprogrammet alternativt annan utbildning inom VA. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom likande VA-verksamhet som exempelvis VVS-installation, driftteknik VA eller annan processindustri. För jobbet krävs att du har fyllt 18 år och innehar B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval och anställning sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde efter överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-06
Referensnummer:
364651
Ansök Här

Kontakt

Mattias Lindkvist
Enhetschef, Dricksvatten
0910 - 73 50 00
Robert Vårstig
Enhetschef, Vatten och avfall
0910-73 50 00
Hans-Olof Johansson
Enhetschef, Vatten och avfall
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: