Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb inom hemtjänst, vård- och omsorgsboende

Socialkontoret

Om arbetsplatsen

Är du intresserad av människor och vill ha ett meningsfullt sommarjobb? Vi söker dig som både trivs med att arbeta tillsammans med andra och självständigt. Din introduktion anpassar vi efter dina behov och erfarenheter. Hos oss får du ge omvårdnad och stöd till personer som behöver det, och känna att du gör en positiv skillnad för individen. Inför sommaren 2024 söker vi vikarier till våra verksamheter. Har du möjlighet att arbeta båda semesterperioderna, som innefattar åtta veckor, får du 10 000 kronor utöver din ordinarie bruttolön. Summan betalas ut efter sommaren. Det finns även möjlighet att jobba extra under våren. Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: https://skelleftea.se/underskoterska Vill du veta mer om jobbet? Välkommen till Öppet hus! Kom och träffa oss som jobbar inom vård, omsorg och stöd. Vi svarar gärna på dina frågor och berättar mer om vad jobbet innebär. När: Måndag 22 april mellan klockan 14.30 och 16.30. Var: Entrén till stadshuset (Brinken), till höger efter huvudentrén. https://skelleftea.se/invanare/arkiv/nyhetsarkiv/omsorg-och-stod/2024-04-04-oppet-hus-for-jobbsokande-inom-vard-omsorg-och-stod Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

HEMTJÄNST Som undersköterska eller vårdbiträde inom hemtjänsten stöttar du personer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad i deras hem. Du arbetar självständigt med mycket frihet och ansvar. En del av hemtjänsten är Nattpatrullen. Där är uppdraget att skapa trygghet för de som kan ha svårt att komma till ro på natten. Du är också den som är först på plats när någon har aktiverat sitt trygghetslarm. VÅRD- OCH OMSORGSBOENDE (äldreboende) Som undersköterska eller vårdbiträde på ett vård- och omsorgsboende stöttar du personer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg och flexibel. Du har lätt för att skapa relationer och är uppmärksam och lyhörd mot andra. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det är meriterande om du har utbildning eller studerar inom vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete eller annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Det är viktigt att du har tillräckligt goda fysiska förutsättningar för att klara av de arbetsuppgifter arbetet innebär. Att kunna prata och skriva på svenska är ett krav eftersom du i arbetet behöver kommunicera med olika personer, föra social dokumentation och utföra en del medicinska insatser.

Anställningen

Omfattning:
Heltid / deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Arbetstiden är schemalagd vardagar och helger. Du behöver inte bifoga något personligt brev i din ansökan. Vi anställer löpande, vänta därför inte med din ansökan!
Antal tjänster
100

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-06-03
Referensnummer:
Våren -24
Ansök Här

Kontakt

Camilla Berglund
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Helen Abrahamsson
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Maria Lövgren Lindqvist
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Therese Bergvall
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se

Senast uppdaterad: