Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, chaufför/miljöarbetare och hjälplastare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med att transportera avfall med sopbil under sommaren.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare ansvarar du för att i första hand transportera hushållsavfall inom Skellefteå tätort.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har körkort med B- och C-behörighet samt YKB (yrkeskompetensbevis). Även om du saknar rätt behörigheter så är du välkommen att skicka in din ansökan. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med insamling av avfall. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som medarbetare inom verksamheten för avfall är du Skellefteå kommuns ansikte utåt. Därför söker vi dig som är serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kundrelationer.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Anställning görs löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-01
Referensnummer:
364638
Ansök Här

Kontakt

Lena Hällgren
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: