Tillbaka till sökresultatet

Undersköterskor med särskilt uppdrag, Brogårdens vård- och omsorgsboende

Skellefteå kommun

Om arbetsplatsen

I Skellefteå kommun jobbar vi tillsammans över gränserna, i en arbetskultur som präglas av en ovanligt stark framtidstro. Nu söker vi undersköterskor som vill jobba i Europas mest expansiva region och bidra med att bygga framtidens vård och omsorg. Som undersköterska blir du en del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Inom socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Skellefteå kommun. Tillsammans utformar vi ett stöd som bidrar till en meningsfull vardag med god omvårdnad. Varje dag, för hela Skellefteå. Varmt välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team av undersköterskor som tillsammans gör vardagen möjlig för, framförallt, en individ. Du utför vård- och omsorgsinsatser utifrån individens önskemål och behov samt stödjer och uppmuntrar individens förmågor genom ett rehabiliterande synsätt. I arbetet ingår avancerade hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegering från HSL-personal. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera, planera och organisera det dagliga arbetet. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor, närstående och andra resurspersoner. Arbetet innebär dag/kväll/helg eller natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har tillräckligt goda kunskaper i svenska språket för att kunna ta till dig, förstå skriftlig och muntlig information samt kunna dokumentera. Det är viktigt att du har tillräckligt goda fysiska förutsättningar för att klara av de arbetsuppgifter arbetet innebär. Vi söker dig som trivs med att hjälpa människor och har lätt för att sätta dig in i andras situation. Det är naturligt för dig att visa respekt för andras önskemål och behov. Du tycker om att samarbeta med andra och är bra på att tillsammans hitta lösningar för att nå vårt gemensamma mål. Eftersom arbetet med människor innebär ständiga förändringar är det viktigt att du kan anpassa dig och behålla ett gott humör. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med stöd till personer med behov av avancerad hälso- och sjukvård som till exempel andningshjälp. Vi ser det även som en fördel om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Skellefteå kommun är samisk och finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska eller samiska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
7

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-09-02
Referensnummer:
430316
Ansök Här

Kontakt

Sandra Kågström Marklund
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: