Tillbaka till sökresultatet

Upplev Skellefteå som sjuksköterska i sommar - boende ingår

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Är du en sjuksköterska som drömmer om att upptäcka en annan stad samtidigt som du fortsätter att göra det du älskar? Nu har du chansen! Vi erbjuder boende i Skellefteå för dig som vill uppleva en ny plats och arbeta här under några veckor. Vi har ett begränsat antal kostnadsfria boenden tillgängliga i juni till mitten av augusti. Observera att du förmånsbeskattas enligt Skatteverkets regler. Oavsett om du föredrar att arbeta dagtid, jourtid, kvällar, helger eller nätter så finns det plats för dig hos oss. Solen skiner när du har slutat jobba och du har möjlighet till magiska stunder! Upplev Skellefteås vackra natur och mängder av aktiviteter året runt. Från bra cykelområden på Vitberget till att utforska inlandet - här finns det något för alla. Vi har ett stort urval av kulturella evenemang i en av världens högsta träbyggnader, Sara kulturhus. Du har också närhet till Nordanå där du hittar museer, konstgalleri, butiker och caféer. Här kan du läsa mer om hur det är att bo i Skellefteå: https://skelleftea.se/platsen/flytta-hit/flytta-hit Ditt boende är centralt beläget och med cykel till ditt förfogande kan du lätt ta dig runt staden och upptäcka dess charmiga kvarter, restauranger och butiker. Läs mer om boendet här: https://www.visitskelleftea.se/sv/290226/Medlefors-Hotell-och-konferens/ Som en del av vårt team kommer du inte bara att vara en viktig del av vår kommunala hälso- och sjukvård, utan också ha möjlighet att utforska allt som Skellefteå har att erbjuda. Om du är redo att ta steget, anmäl ditt intresse redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår vackra stad och visa dig allt den har att erbjuda! Förutom ett intressant jobb i sommar erbjuder vi dig: • Sommarbonus på 10 000 kronor utöver lön om du jobbar båda semesterperioderna som innefattar åtta veckor • Kostnadsfritt boende i central, naturskön miljö (rum med eget badrum/dusch/internet, delat kök) OBS! Du förmånsbeskattas enligt Skatteverkets regler • Tillgång till kommunens eget gym/bastu i stadshuset • Friskvårdsbidrag (250 kronor per arbetad månad)

Arbetsuppgifter

Välkommen till vårt engagerade hälso- och sjukvårdsteam. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha ett självständigt, varierat arbete där planering och prioritering är en viktig del. Du kommer att arbeta med bedömning, planering, utförande och uppföljning av hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens hem. Tillsammans med ett engagerat hälso- och sjukvårdsteam kommer du även att handleda och stötta andra yrkesgrupper för att hjälpa dem att växa i sina yrkesroller. Arbetet är rörligt och föränderligt med många olika kontakter med patienter och anhöriga, kollegor och andra inom och utanför organisationen där regionen är en viktig samarbetspart. Du spelar en avgörande roll i utformningen av en personcentrerad vård utifrån varje patients unika behov och önskemål. Hos oss blir du en del av en professionell och engagerad grupp. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vårdkvaliteten och möta de föränderliga behoven hos både patienter och samhälle. Förmågan att samarbeta nära i team är högt värderad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och bor och arbetar utanför Skellefteå kommun. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård och vård- och omsorgsboende är det meriterande. Vi uppskattar din ämneskompetens och din vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde. Det är meriterande om du har slutförd specialistutbildning inom relevanta områden. Självständighet, initiativförmåga och ansvarstagande är nyckelord för att trivas och lyckas i denna roll. Arbetet förutsätter att du har ett strukturerat och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Du är pedagogisk i din kommunikation, är hänsynsfull i ditt bemötande och trivs med att arbeta nära i team. Vi förutsätter att du har god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Sammantaget letar vi efter en nyfiken och engagerad sjuksköterska som är redo att bli en del av vårt fantastiska hälso- och sjukvårdsteam här i Skellefteå!

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Urval, intervjuer och anställning sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan.
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-22
Referensnummer:
405131
Ansök Här

Kontakt

Ida Marklund
Enhetschef Hälso och Sjukvårdsenheten
0910-73 50 00
Maria Robertsson
Enhetschef Hälso och Sjukvårdsenheten
0910-73 50 00
Amanda Stenberg
HR-partner, inriktning rekrytering
0910-73 50 00

Övrig information

Välkommen till informationsträff! Vill du veta mer om arbetet, boendet och om Skellefteå är du välkommen på en teamsträff 8 april kl 16.00-17.00. För anmälan, hör av dig till Amanda Stenberg som är en av kontaktpersonerna för annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: