Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb anläggningsarbetare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Drift och underhåll är en del i avdelningen gator- och parkers verksamhet under samhällsbyggnad. I verksamheten arbetar cirka 60 medarbetare. Vi är samhällsbyggare med fokus på anläggningsarbetet och arbetar i huvudsak med underhåll och nybyggnad av kommunens gator, vägar, torgytor, samt underhåll. Vi erbjuder ett bra och utvecklande jobb, där du ser resultatet av arbetet i din vardag. Hos oss kan alla lite om allt. Vi ställer upp för varandra. Det är en trygghet och gör jobbet mer varierande. Att vi har bra jobb med goda utvecklingsmöjligheter och en fin gemenskap gör att många blir kvar länge hos oss. Vi söker nu två anläggningsarbetare som vill vara med och bidra till ett växande Skellefteå under sommaren 2024.

Arbetsuppgifter

Verksamhetens huvuduppdrag är att bygga, utveckla, sköta och underhålla kommunens anläggningar. Tillsammans och i samarbete med närmaste chef och arbetsgrupp ska du bygga kommunens VA, gator och parkanläggningar. Du ska också driva och underhålla befintliga anläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsarbete och markarbete. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning inom bygg och anläggning. Du är van att använda dator för informationssökning, rapportering med mera. För att arbeta som anläggningsarbetare krävs B-körkort och det är meriterande om du har utbildning inom Arbete på väg. Du har lätt för att skapa kontakter och relationer som bidrar till goda samarbeten. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Anställning görs löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-01
Referensnummer:
C170474/2023
Ansök Här

Kontakt

Thomas Lundgren
Enhetschef, Gator och parker
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: