Tillbaka till sökresultatet

Bemanningssamordnare till Stöd och service

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det nästan alltid kommer att vara värt det. Vi på Stöd och service har tagit ett stort steg framåt genom att bilda en specifik bemanningsenhet. Vårt mål är att höja både kontinuiteten och kvaliteten för att förbättra vårt bemanningsarbete på alla nivåer. Just nu söker vi två engagerade bemanningssamordnare som vill vara en del av vår spännande resa. I denna enhet är vi ansvariga för all bemanningsadministration, från behovsanalyser till att hitta de bästa lösningarna. Våra kunder inkluderar chefer, medarbetare och brukare inom Stöd och service. Vi har öppet alla dagar året om och din huvudsakliga arbetsplats är i Stadshuset. Under veckodagarna kan du förvänta dig en varierad arbetstid mellan 06.00 och 16.30, medan helgpassen för närvarande sträcker sig från 06.15-14.15. Du arbetar var tredje helg, som ger dig en bra balans mellan arbete och fritid och om du föredrar det finns möjligheten att delvis arbeta på distans. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och bidra till vår gemensamma framgång!

Arbetsuppgifter

Som bemanningssamordnare är du del av arbetsgruppen för enheten som jobbar med korttidsbemanning. Du ansvarar för att bemanna verksamheterna inom Stöd och service vid ordinarie personals frånvaro. Det kan innebära att tillsätta vikarier, samordna och nyttja utlåningstid eller se över bemanning och passbyten av ordinarie personal. I arbetsuppgifterna ingår också att stödja verksamhetens chefer i bemanning och introducera nya vikarier i systemet. Även andra administrativa arbetsuppgifter förekommer. Din huvudsakliga kundkontakt sker via telefon men även chatt och mail är vanligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god administrativ förmåga och kan strukturera arbetet effektivt samtidigt som du är riktigt bra på kundbemötande. Du är tydlig i din kommunikation i svenska, både i tal och skrift, samt känner dig bekväm med att använda digitala verktyg och kan snabbt sätta dig in i olika system. Du har gymnasie- eller eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet från arbete inom Stöd och service verksamhet är det meriterande. För att lyckas i uppdraget krävs en bra samarbetsförmåga med kollegor och chefer samtidigt som du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och tillmötesgående när förutsättningar och behov förändras. Med din positiva och professionella inställning bidrar du till utveckling och förbättring.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-08
Referensnummer:
393966
Ansök Här

Kontakt

Sandra Kågström Marklund
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00
Åsa Larsson
Enhetschef
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Jessica Lundh
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: