Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, trädgårdsmästare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Inför sommaren 2024 söker vi fem trädgårdsmästare.

Arbetsuppgifter

Som trädgårdsmästare ingår handledning av sommaranställda i arbetsuppgifterna. Andra arbetsuppgifter är drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande kunskap. Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare. Körkort B är ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Vi erbjuder 6 månaders anställning. Tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-01
Referensnummer:
379664
Ansök Här

Kontakt

Karin Lundqvist
enhetschef, Park Skelleftedalen
0910 - 73 50 00
Rickard Lundmark
enhetschef, Park och evenemang
0910 - 73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: