Tillbaka till sökresultatet

Erfaren elkonstruktör till teknikenheten

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

I Skellefteå händer mycket just nu. Det pågår omfattande bygg- och planeringsaktiviteter med nya bostäder, företag och infrastruktur som tar form. Vi är övertygade om att hela kommunen kommer att se mycket annorlunda ut inom bara några år och vi är redo att möta denna utveckling. Därför söker vi nu en engagerad elkonstruktör till teknikenheten. Vill du vara en del av denna utveckling och bidra till att forma det framtida Skellefteå tillsammans med oss? Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, där du tillsammans med dina kollegor på teknikenheten fungerar som en viktig kugge i vår organisation. Är du vår nya stjärna? Här får du ingå i ett härligt team som hjälper och månar om varandra. Som ny i gruppen kommer du snabbt att känna dig som en del av gemenskapen. Vilket bidrar till en utvecklande och rolig arbetsplats. Vi håller till i Svalan, i nybyggda kontorslokaler vid älven. På teknikenheten är vi idag ett team på 21 medarbetare med bred kompetens inom bland annat elektronik- och mekanikkonstruktion, VA - projektering samt process. Vi kan erbjuda dig en trygg anställning med bland annat kollektivavtal och flexibla arbetstider där vi månar om rätt balans mellan jobb och fritid. Det arbete vi utför är en förutsättning för att samhället ska fungera. Det vi uträttar syns i vardagen; rent vatten och fungerande avlopp som rinner i ledningarna. Dessutom tar vi tillvara organiskt avfall och avloppsslam som förädlas till den biogas som säljs på våra anläggningar. Välkommen till vårt team - vi ser fram emot att ha dig med oss!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med andra kommer du att arbeta med detaljkonstruktion kopplat till våra anläggningar. Du kommer att stödja driften kring elfrågor både vid planerade underhållsåtgärder och vid akuta felavhjälpande insatser. Arbetet innefattar konstruktion av nya tekniklösningar, kravställning mot underleverantörer, granskning av handlingar, informationsstöd till konsulter, utveckla vår standardisering samt ritningshantering och slutdokumentation. En del av jobbet innefattar analys, förstudier och projektering kopplat till våra projekt. Det förekommer platsbesök på våra reningsverk, pumpstationer och biogasanläggning som finns i Skellefteå kommun. Arbetet innebär att du kommer att delta vid installation och i driftsättning av process- och datoranläggningar. Allt ritningsarbete utförs i ELPROCAD. Arbetet innefattar även hantering av vårt fysiska ritningsarkiv och uppdatering av våra relationshandlingar. Det är ett varierande och utvecklande arbete. I ovanliga fall kan det förekomma arbete på obekväma arbetstider. Möjlighet till beredskapsarbete finns, om du är intresserad av det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lång/kvalificerad erfarenhet av att ha arbetat som elkonstruktör och som känner dig trygg med din kompetens. Alternativt kan du ha en avslutad ingenjörsutbildning med elinriktning och arbetat ett par år som elkonstruktör. Du har kunskap inom CAD-konstruktion, god ritningsförståelse och erfarenhet av dokumenthantering. Vi ser gärna att du har praktisk tillämpning inom processel och det är en fördel om du har erfarenhet av elkonstruktionsarbete inom processindustrin. Det är meriterande med en YH-utbildning, högskola eller arbetslivserfarenhet inom industriell automation. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är van att arbeta strukturerat samt leverera lösningar och utredningar som håller en hög kvalitet. Vi hoppas också att du är nyfiken och vill utvecklas som individ och yrkesperson. Vi förutsätter att du är självgående och tar eget ansvar. B-körkort är ett krav då det ofta förekommer platsbesök i våra anläggningar. Du behöver även ha god kommunikativ och skriftlig förmåga på svenska.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, vänta inte med din ansökan.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-08
Referensnummer:
353118
Ansök Här

Kontakt

Jens Berg
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Helena Stenmark
HR-Partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00
Linus Boström
Elkonstruktör
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Anton Viderlund
Sveriges Ingenjörer
0910 - 73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: