Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb Parkarbetare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Samhällsbyggnad sköter parker, anläggningar och grönområden i stora delar av Skellefteå kommun. Vår verksamhet är indelad i följande områden: - Byske, Kåge - Bureå, Burträsk, Lövånger - Centralorten, Skelleftedalen, Boliden, Jörn Inför sommaren 2024 söker vi parkarbetare inom samtliga geografiska områden. I din ansökan kan du ange var du helst vill arbeta.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att arbeta med drift och underhåll av parker, anläggningar och grönområden med mera. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, ogräsrensning, plantering och vattning.

Kvalifikationer

I första hand vänder vi oss till dig som är 18 år och har körkort, men du som saknar körkort eller är 17 år är också välkommen att söka. Du är ansvarstagande och driven och du trivs med att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet och goda kundkontakter. Du har god social förmåga, en lösningsorienterad inställning och kommunicerar på ett bra sätt med dina uppdragsgivare, kunder och medarbetare.

Anställningen

Omfattning:
Heltid / deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillsättning sker löpande, så ansök direkt
Antal tjänster
50

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-04-01
Referensnummer:
Sommar 2024
Ansök Här

Kontakt

Anders Holmgren
enhetschef, Drift och underhåll norr
0910 - 73 50 00
Karin Lundqvist
enhetschef, Park Skelleftedalen
0910 - 73 50 00
Peder Schönfeldt
enhetschef Drift och underhåll Söder
0910 - 73 50 00
Rickard Lundmark
enhetschef, Park och evenemang
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Andreas Tegström Jonsson
Kommunal
0910-73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: