Tillbaka till sökresultatet

Enhetschef Teknik

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Vi söker en enhetschef till enheten Teknik som vill vara med och utveckla det framtida Skellefteå i en spännande tid. I Skellefteå händer det mycket och stadsbilden och landskapen förändras i snabb takt. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. På grund av denna stora samhällsomvandling är Vatten och avlopp, VA- verksamheten inne i en fas med högt förändringstryck. Verksamheten Vatten och avlopp, VA, söker nu en enhetschef till enheten Teknik som vill vara med och utveckla verksamheten in i framtiden. Teknik är en del i samhällsbyggnads verksamhet Vatten- och avlopp, VA, och har som huvuduppgift att vara teknikstöd i driftrelaterade frågor och i projekt. Enheten består av olika teknikdiscipliner: VA-teknik, process & miljö, el, styr och konstruktion samt maskin. I dagsläget har enheten Teknik 20 medarbetare. Tillsammans arbetar vi mot uppsatta mål genom att skapa en kultur som bygger på dialog och feedback, där tillit är ett nyckelord.

Arbetsuppgifter

Som Enhetschef för enheten Teknik har du det övergripande ansvaret för att utveckla verksamhet, ekonomi och dina medarbetare genom ett tillitsbaserat ledarskap. Där ingår även att bygga samarbeten med övriga enheter och stab inom verksamhet VA för att nå verksamhetens gemensamma mål. Du kommer att arbeta tillsammans med och ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap där erfarenheten kan vara från andra roller än just chefsrollen. Du har akademisk utbildning med teknisk inriktning eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Som enhetschef behöver du vara kommunikativ samt ha förmågan att skapa delaktighet och engagemang. Du är lösningsorienterad och försöker se det som är positivt och med målsättning att hitta lösningar. Du drivs av utmaningar och är en lagspelare som kan ta egna beslut och initiativ när situationen så kräver. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-3
Referensnummer:
C128418/2023
Ansök Här

Kontakt

Gabriella Rönnblom
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00
Joaquim Holmberg
Utvecklingschef vatten och avlopp
0910 - 73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: