Tillbaka till sökresultatet

Receptionsansvarig /arbetsledare för Servicepoolen

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Det händer mycket i Skellefteå just nu. Staden växer som aldrig förr och lockar till sig allt fler besökare vilket gör att det knappast har funnits en mer spännande tid att arbeta inom kommunens helårsöppna campingar. Här hittar du norrlandskustens enda 5-stjärniga campinganläggning med finkornig, naturlig havsstrand i Byske samt Skellefteå Camping inbäddad i hjärtat av det vackra Vitbergsområdet i direkt anslutning till fantastiska friluftsaktiviteter Vi söker nu en receptionsansvarig för servicepoolen som brinner för service och som älskar ett kundnära arbete! I receptionen står du varje dag i rampljuset och ingen dag är den andra lik. Receptionen är campingens hjärta och medarbetarna i receptionen är gästens första och sista kontakt under deras vistelse, din roll blir därför viktig för hur väl vi lyckas. Du kan läsa mer om Skellefteå camping här: https://skelleftea.se/skelleftea-camping/startsida Om Byske här: https://skelleftea.se/byske-havsbad/byske-havsbad/sidor/camping

Arbetsuppgifter

Som receptionsansvarig kommer du bland annat att arbeta med att ta emot och välkomna gäster, in- och utcheckning, informera om campingens faciliteter. Helt enkelt, finnas till för våra gäster. Arbetet kräver ett tätt samarbete med kollegorna inom städ och fastighet och du måste vara beredd att utföra andra arbetsuppgifter som normalt ingår i campingens verksamhet. Som arbetsledare för Servicepoolen ska du självständigt driva, planera och utföra uppgifterna inom ditt ansvarsområde. Du ska tillsammans med dina medarbetare driva Servicepoolen där det finns café, uthyrning, barnaktiviteter och evenemang. Du kommer att få rollen som arbetsmiljöansvarig för våra sommaranställda och feriearbetare. Schemalagd arbetstid på kvällar och helger förekommer. Placeringsort är Skellefteå men arbete kan, under perioder, förläggas i Byske.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss behöver du ha stort fokus på våra gästers välbefinnande. Det är viktigt att du känner dig trygg i att ta emot gästernas önskemål och förfrågningar, att du tycker om ett högt arbetstempo och att du kan möta alla med energi och glädje. Du är noggrann, tydlig, effektiv och serviceinriktad. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel, prestigelös och lösningsorienterad. För att bemöta våra gäster ska kunna uttrycka dig professionellt i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba i liknande uppdrag. Det är meriterande om du har utbildning inom relevant område. B-körkort är ett krav i det här jobbet.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-24
Referensnummer:
C129011/2023
Ansök Här

Kontakt

Celia Yoshida Ahlin
Avdelningschef
0910 - 73 50 00
Jenny Lundberg
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Susanne Oderth
Vision
0910 - 73 50 00
Kommunal sektion
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: