Tillbaka till sökresultatet

Kock, Norrbacka förskola

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Arbetet är kreativt, roligt och utvecklande. Norrbacka förskola har tio avdelningar där vi tillagar kring 200 portioner lunch, frukost och mellanmål. I köket är vi tre personer totalt och vi gör alla typer av arbetsuppgifter som ingår i kockyrket. På området, samarbetar vi med våra andra kök, vilket kan innebära att du får prova arbete i annat kök på området vid behov.

Arbetsuppgifter

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen. Salladsbordet tycker vi också är viktigt. Arbeta efter säsong och ha en god planering är A och O. För att göra måltiden ännu trevligare för våra matgäster så önskar vi att du tycker om att baka matbröd också. Detta kök ingår i Floraområdet, där vi just nu har 11st kök som samarbetar på olika sätt. Helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer

För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök. Vi ser gärna att du som söker ska vilja skapa förändring, ha ett eget driv att utveckla köket samt komma med nya ideér som kan leda till nöjdare matgäster. Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. B-körkort är ett krav. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-01
Referensnummer:
C141326/2023
Ansök Här

Kontakt

Daniel Hällgren
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se