Tillbaka till sökresultatet

Instruktör/yrkeslärare inom automation

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Är du en nyfiken och teknikintresserad person som vill arbeta med samt utveckla utbildning mot de industrietableringar som nu sker i vår region? På Skellefteås vuxenutbildning erbjuder vi utbildning och vägledning i toppklass till vuxna. I vårt uppdrag ingår bland annat att anpassa utbildningarna efter det kompetensbehov som finns på arbetsmarknaden. Just nu händer det mycket i Skellefteå och platsen står inför en spännande tillväxtperiod med nya industrietableringar och arbetskraft från olika länder. Vi vill därför utöka vårt team med en instruktör som tillsammans med teamet ansvarar för att utbilda elever och deltagare med inriktning mot automatiserad industri, både på svenska och engelska. Är du vår nästa stjärna? Välkommen med din ansökan! VUX finns i centrala Skellefteå och har 3000 elever och 115 medarbetare. Läs mer om VUX här: http://www.skelleftea.se/vux

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att på svenska och engelska instruera elever och deltagare i utbildningar inom Vuxenutbildningen. I kurser med betygssättning bidra till underlag med en bedömning av elevernas kunskaper och färdigheter inom området. Ditt arbete omfattas av ett nära samarbete med vårt team för att organisera praktiska och teoretiska delar av utbildningen samt att bidra till flexibla lösningar för en hög genomströmning av elever.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som instruktör behöver du ha erfarenhet av arbete inom automatiserad drift samt goda kunskaper inom förebyggande och avhjälpande underhåll. Du har ett intresse för utbildningsfrågor och det är meriterande om du har erfarenhet av att utbilda andra. Du har goda kunskaper inom IT och teknik samt erfarenhet av att hantera användarprogram för automatiserad drift. Du har en god kommunikativ förmåga och goda språkliga kunskaper på både svenska och engelska. Det är viktigt att du känner dig trygg i att kommunicera på engelska eftersom en stor del av utbildningen baseras på engelska. Som person är du strukturerad, har lätt för att skapa överblick i ditt arbete och har en god organisationsförmåga. Du är van att sätta upp mål och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och behov. Du drivs av en vilja att fortlöpande arbeta för utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor. I rollen krävs att du tycker om och är bra på att samarbeta med andra samt är van att skapa och upprätthålla goda relationer. En pedagogisk utbildning och lärarlegitimation eftersträvas. Saknas det vid anställning finns möjlighet att påbörja dessa studier efter anställning. För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-12
Referensnummer:
C142389/2023
Ansök Här

Kontakt

Jenni Andersson
Rektor
0910 - 73 50 00
Elin Björkman
HR-partner, rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se