Tillbaka till sökresultatet

Specialpedagog/Speciallärare

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Vi söker nu specialpedagoger/speciallärare som vill vara delaktiga i framtidens skola. Här får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och stötta kollegor eller hela arbetslag. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Vi söker nu specialpedagoger/speciallärare till skolorna nedan. I samband med din ansökan får du ange vilken eller vilka skolor du är intresserad av att söka till. Bolidenskolan, åk F-6 Byskeskolan, åk F-6 Byskeskolan, åk 7-9 Anpassad grundskola Lejonströmsskolan åk 1-9 Lövångersskolan, åk F-5 Ursvikens rektorsområde: Ursviksskolan, Bergsbyskolan, Stackgrönnanskolan åk F-6 Örjansskolan, åk 7-9 På anpassad grundskola Lejonströmsskolan söker vi specifikt en speciallärare med inriktning IF (intellektuell funktionsnedsättning). Här kan du läsa mer om grundskolorna i Skellefteå kommun: https://skelleftea.se/invanare/startsida/barn-och-utbildning/grundskola/grundskolor-a-o Vissa roller kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog eller speciallärare ger du råd och stöd till arbetslag, elevgrupper och enskilda individer. Du gör utredningar och planerar insatser samt ger förslag på lämpliga strategier, metoder och verktyg. Vid behov upprättar du handlingsplaner tillsammans med pedagogisk personal. Som specialpedagog är du en viktig resurs i arbetet med uppföljning och utvärdering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialpedagogutbildning och lärarlegitimation, är du utbildad speciallärare med legitimation så ser vi gärna att även du söker. För arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska. Du har god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i kontakten med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Urval kan ske löpande och vissa roller kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Antal tjänster
7

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
Omgång 18
Ansök Här

Kontakt

Maria Alm
HR-partner Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och 4 gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se