Tillbaka till sökresultatet

Biståndshandläggare

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu ett antal biståndshandläggare för vikariat inom Vård- och omsorgs beslutsenhet. Vi söker dels två personer för vikariat med start omgående till och med sista augusti, men även ett antal personer med start under våren för vikariat över sommaren. Här jobbar vi mest av allt för andra men även för varandra. Varje dag för hela Skellefteå. Beslutsenheten inom Vård och omsorg utreder och beviljar omsorg enligt socialtjänstlagen. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Biståndshandläggare kommer du att utreda och handlägga ansökningar enligt Socialtjänstlagen. Arbetet innebär även samarbete med andra funktioner inom socialtjänsten samt med myndigheter och annan huvudman.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Socionomexamen eller annan lämplig högskoleutbildning samt har goda kunskaper i Socialtjänstlagen. Som Biståndshandläggare ska du självständigt handlägga och fatta beslut om insatser. Du tar initiativ och är en duktig problemlösare. Du har en god samarbetsförmåga och uttrycker dig tydligt i tal och skrift. I ditt arbete som biståndshandläggare är du professionell och lyhörd, bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål. Tjänsten kräver B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Anställningen pågår enligt överenskommelse och t o m 230831. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-1
Referensnummer:
C114782/2022
Ansök Här

Kontakt

Jeanette Nilsson
Chef Beslutsenheten
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Virginia Brännström
Vision
0910 - 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: