Boka Eddahallen för eget arrangemang

På Eddahallen, som ligger vid Norrvallagatan i Skellefteå har vi må-bra-fokus med allt från bad och relax till en mängd olika träningsmöjligheter. Dessutom promenadavstånd till centrum. Välj Eddahallen för nästa träff med kompisarna, barnkalaset, teambuilding på jobbet eller som arrangör för något evenemang!

Våra trevliga lokaler rymmer allt från 1100 ner till 10 personer. Hittar du inget som passar bland paketerbjudandena nedan så skräddarsyr vi ditt paket. Kom med förslag så förverkligar vi din dag eller kväll hos oss och lämnar offert enligt dina önskemål.

Vi erbjuder dig som grupp att besöka oss för en stunds avkoppling tillsammans.
Vi rekommenderar en varm ”bastusittning” med eteriska oljor, kaffe, honung och grovsalt i kombination med tilltugg och dryck. Relaxavdelningen har ni för er själva i 2,5 timme.
Pris 350 kr/person (startpris 3500kr/10 personer)

Hyr stora bassängen, familjedelen med mera för ett större sällskap.
Pris 1750 kr/timme + 25 kr/person, max 50 personer.
Hyr separat del för 1000 kr/timme + 25kr/person, max 50 personer.
För ännu större sällskap lämnas offert.

Eddahallen är den perfekta basen för skolresan/ungdomslägret. Nära till allt – idrottsanläggningar, aktiviteter, boende, stadskärnan med mera. Vi paketerar en drömvistelse som gör att ni får ut maximalt.

När A-hallen ställs om till evenemangsarena rymmer vi upp till 1 100 personer och hittills har vi haft en salig blandning på härliga evenemang som Joe Labero, Gunhild Carling, matmässor, julshower och många fler. I sportsammanhang så har vi haft både DM, SM och VM och fler kommande.

Här kan du läsa mer om Eddahallen som evenemangsarena

I vårt fräscha konferensrum med intilliggande kök kan ni mötas många samtidigt eller välja att arbeta i mindre grupper, äta eller fika i samma lokal. Du bokar den per timme eller per dag och önskas lättare lunch eller tilltugg så serveras detta från vårt café.

I konferensrummet finns tillgång till

  • Kaffekokare
  • Vatten
  • Toaletter
  • Projektor och duk
  • Ståbord
  • Arbetsbord
  • Stolar och soffor
  • Klädhängare

Är du intresserad av att boka bassänger eller sporthall, kontakta oss för mer information på telefon 0910-73 50 00.

Vill du däremot arrangera en konsert, mässa eller annat större evenemang, kontaktar du Susanne Andersson på bokning.fritidskontoret@skelleftea.se, 073-035 45 84.

Beställning från Eddahallens café (Länk till annan webbplats)
Senast uppdaterad: