Kompetensförsörjning

Missa inte din nästa rekrytering – här hittar du våra rekommenderade evenemang under hösten och vintern

Letar du efter kompetens till ditt företag? Söker du nya anställda och vill nå ut brett. Det är dags att börja planera för hösten och vintern.

Här har vi samlat alla möjligheter för att nå ut till potentiell arbetskraft. Både för nu och för framtiden. In och leta efter vilket evenemang som kan passa dig. Både på hemmaplan och på andra platser i Sverige.

Här hittar du dina möjligheter:

16 NOVEMBER

Mit &Greet, studentevenemang, Umeå.

Vill ert företag eller organisation nå ut till blivande teknologer, naturvetare, ingenjörer, datavetare, biologer och studenter inom Life Science? Då ska ni anmäla er till MIT & GREET den 16 november.

En dag då du som arbetsgivare, som är intresserad av dessa studenter får möjlighet att presentera dig och de ex-jobb, praktikplatser, sommarjobb och talangprogram som ni erbjuder inom Västerbotten. De företag/organisationer som deltar kommer att kunna publicera dessa på workup.se, med QR-kod uppsatt en tid innan.

17 NOVEMBER

Karriärdrag, studentevenemang, Umeå.

Vill ert företag eller organisation nå ut till blivande samhällsvetare, beteendevetare, socionomer, ekonomer, lärare eller jurister? Då ska ni anmäla er till KARRIÄRDRAG den 17 november.

En dag då du som arbetsgivare, som är intresserad av dessa studenter, får möjlighet att presentera dig och de ex-jobb, praktikplatser, sommarjobb och talangprogram som ni erbjuder inom Västerbotten. De företag/organisationer som deltar kommer att kunna publicera dessa på workup.se, med QR-kod uppsatt en tid innan.

25 NOVEMBER

PS. Saknar dig!, rekryteringsevent för företag, Skansen, Stockholm

Boka in 25 november för ett rekryteringsevent på Skansen i Stockholm tillsammans med Piteå och Skellefteå!

PS Saknar dig är Piteå och Skellefteås gemensamma mötesplats för arbetsgivare och inflyttare där vi tillsammans skapar ett trevligt och effektfullt rekryteringsevent samt inspirerar till flytt till norra Sverige.

PS Saknar dig - rekryteringsevent för företag - Skellefteå kommun (skelleftea.se)

13 FEBRUARI

Nolia Karriär, Skellefteå

Missa inte tillfället att möta kommande kollegor och studenter på Nolia Karriär 2024, Norrlands största utbildnings- och rekryteringsmässa.

Nolia Karriär är Norrlands viktigaste utbildnings- och rekryteringsmässa och ger dig möjlighet att möta morgondagens studenter och medarbetare i hela Norrland.

Andra aktiviteter och event

Här visas fler aktuella möten och evenemang för näringslivet i Skellefteå. Både i Skellefteå och utanför.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
15 februari 2024