Ekonomiska rapporter

Här hittar du rapporter i både populärversion för webb och i sin helhet som dokument. Du kan själv ta reda på hur det eg...

Styrande måldokument

Här ska en bruttolista på alla kommunens styrande måldokument publiceras. A-Ö-lista kanske? Du hittar de indelade efter ...

Skellefteå – En hållbar plats för en bättre vardag. Det är kommunens vision.

 • Kommunfullmäktige sammanträder 4 oktober

  På sammanträdet kommer bland annat internationell strategi för Skellefteå kommun samt detaljplan för Söder torg inom stadsdelen centrala stan, antagande att behandlas. Dessutom besvaras ett antal interpellationer och på dagordningen finns också ett antal beslutsärenden.
 • Medarbetare avstängd efter olämpligt beteende

  Torsdagen den 15 september inkom uppgifter om olämpligt beteende som berör en av Skellefteå kommuns medarbetare. Personen är anställd på förvaltningen för support och lokaler och har i sitt arbete utfört jobb på ett antal skolor och förskolor i centrala Skellefteå. Det olämpliga beteendet som uppgifterna gäller ska ha skett utanför arbetet.
 • Kristina Sundin Jonssons nyhetsvideo, fredag 16 september

  Vecka 38 arrangeras hållbarhetsveckan. I Skellefteå finns många exempel på hållbara satsningar, och i den här videorapporten handlar det om nya hållbara industriområden som möjliggör utveckling av grön industri. Skellefteås kommundirektör Kristina Sundin Jonsson samtalar idag med den som bereder väg för många av de spännande satsningar som görs i Skellefteå nu, nämligen Karin Degerfeldt, funktionschef på Samhällsbyggnad.
 • Kristina Sundin Jonssons nyhetsvideo, onsdag 31 augusti

  Valdagen närmar sig, och förtidsröstandet är i full gång. Idag samtalar Skellefteås kommundirektör Kristina Sundin Jonsson med Viktoria Hallmans, kommunens valsamordnare, om det hektiska arbetet med denna demokratiska tillgång.