Blivande avfallsminskare sökes!

Sugen på att göra en insats för miljön och samtidigt delta i ett kul mästerskap? Nu söker Skellefteå kommun deltagare till Minimeringsmästarna, en tävling i att konsumera mindre och minska sitt avfall.

Tillsammans når vi en #nöjdpunkt!

Hemmet väller över av grejer, tiden räcker inte till, pengarna försvinner till höger och vänster och samtidigt så läser vi nyheterna om att vi befinner oss i en rådande klimatkris. Får du ångest? Det är du inte ensam om. Men hur ska vi göra för att vända på steken? Hur når vi punkten där vi är nöjda och tillfreds med det vi redan har och får mer tid för familj och vänner?

​I år deltar över sextio kommuner och Skellefteå kommun är en av dem. Här kommer vi att anordna lokala träffar och ge dig stöd och inspiration under hela resan. Vi träffas cirka sex gånger under ett år. Från hösten -21 till hösten - 22 då både Sverigevinnare och kommunvinnare koras. Vi kan lova att det blir ett både roligt och lärorikt år.

Vi söker:

Alla är välkomna att söka! Hushåll som består av en, två eller flera. Ett helt kollektiv kanske? När vi väljer deltagare kommer vi försöka få en bredd med olika former och boendeformer.

Så här anmäler du dig:

Anmälan gör du på huvudorganisatörens webbplats. Men vi som håller i det här i Skellefteå kommer att vara den som kontaktar dig om du blir uttagen. Anmälan ska vara inne senast 15 september 2021.


Länk till anmälan samt mer information Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas. Vill du rapportera bristande tillgänglighet? Gör det här.

Senast uppdaterad:
Till toppen
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se