Vi söker dig som är kock och som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna.

 Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra – men även för varandra. Som arbetsgivare vill vi att hela ditt liv ska fungera samtidigt som du utvecklas i din roll. Därför erbjuder vi tillgång till både personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Dessutom växer Skellefteå kraftigt. Det talar också för att du borde arbeta här. En plats med närhet till det mesta där det mesta blir mer. Välkommen att kontakt oss via mail (josefine.a.viklund@skelleftea.se) eller håll utkik efter några lediga jobb.

  • Vi serverar ca 8000 portioner till grundskolan, 300 portioner till förskolan och ca 900 (1800 p lunch o middag) portioner vård- och omsorgsboende. Till hemtjänsten lagar vi ca 900 portioner, till sjukhuset lagar vi ca 170 portioner och till gymnasiet ca 2500 portioner varje dag. Vi lagar även ca 70 portioner till daglig verksamhet. I våra personalrestauranger serverar vi ca 400 portioner lunch varje dag. Vi serverar också ett antal frukost och mellanmål varje dag till fritids och förskola. Vi har även ett café som vi servar gymnasieeleverna på Balder med. Där finns bland annat Kaffe, dricka och mackor.
  • Vi jobbar gärna tillsammans med lokala producenter/bönder och utvecklar olika livsmedel tillsammans för att de ska passa våra kök. Vill du som bonde/producent samarbeta med oss? Hör av er!
  • Tre av våra större kök har wokar i sina serveringar. Några av våra kök har stekbord.
  • Vi serverade ca 361 000 luncher i förskolan. I grundskolan serverades det ca 1 582 000 luncher. På gymnasiet serverades det ca 194 500 luncher. Allt under 2020.
  • Måltidsavdelningen handlade livsmedel för totalt 59 146 000 kronor under 2020
  • Måltidsavdelningen tillhör förvaltningen Support och lokaler. Här är alla serviceavdelningar samlade.
  • Vi har en receptgrupp som gärna vill ha in nya recept att testlaga. Det kan vara både lunch/middag, bröd, desserter, mellanmål, frukost och förrätter.
  • Vi har ett kök, bageri och en personalrestaurang tillsammans med Region Västerbotten. I och med det så har vi en till nämnd som heter Gemensam måltidsnämnd. Här sitter politiker från både regionen och Skellefteå kommun. Våra övriga kök tillhör nämnden för Support och lokaler.
  • Vi serverade ca 361 000 luncher i förskolan. I grundskolan serverades det ca 1 582 000 luncher. På gymnasiet serverades det ca 194 500 luncher. Allt under 2020.
  • Måltidsavdelningen handlade livsmedel för totalt 59 146 000 kronor under 2020

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: