Jobba med oss på måltidsavdelningen

Vi söker dig som är kock och som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna.

Som kock hos oss lagar du riktigt god mat från grunden så långt det är möjligt. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra – men även för varandra. Som arbetsgivare vill vi att hela ditt liv ska fungera samtidigt som du utvecklas i din roll. Därför erbjuder vi tillgång till både personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Dessutom växer Skellefteå kraftigt. Det talar också för att du borde arbeta här. En plats med närhet till det mesta där det mesta blir mer. Välkommen att kontakta oss via mejl eller håll utkik efter några lediga jobb.

  • Som kock hos oss lagar du riktigt god mat från grunden så långt det är möjligt. Bra råvaror är viktigt och vi väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och matgäster. Att skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder är en del av uppdraget.
  • Varje vardag serverar vi ca 8000 portioner till grundskolan, 300 portioner till förskolan och ca 2500 portioner till gymnasieskolan. Dessutom lagar vi varje dag ca 3000 portioner till personer som får vård och stöd från kommunen och lasarettet. I våra personalrestauranger serverar vi ca 400 personer lunch vardagar.
  • Vi jobbar gärna tillsammans med lokala producenter/bönder och utvecklar olika livsmedel tillsammans för att de ska passa våra kök. Vill du som bonde/producent samarbeta med oss? Hör av er!
  • Tre av våra större kök har wokar i sina serveringar. Några av våra kök har stekbord.
  • Vi har en receptgrupp som gärna vill ha in nya recept att testlaga. Det kan vara både lunch/middag, bröd, desserter, mellanmål, frukost och förrätter.
  • Vi har ett kök, bageri och en personalrestaurang tillsammans med Region Västerbotten.
  • Måltidsavdelningen tillhör förvaltningen Support och lokaler. Här är alla serviceavdelningar samlade.
Senast uppdaterad: