Behöver du en hjälpande hand?

En hjälpande hand är till för människor som är i behov av en vän i vardagen, till exempel en pratstund, ta en promenad eller läsa tillsammans, allt utifrån önskemål och intressen.

Arbetet bygger på ett ideellt socialt engagemang och därför utförs inte omvårdnadsuppgifter som kommunen ansvarar för.

Besöken är kostnadsfria.

Frivilligarbete inom En hjälpande hand innebär ansvar för förtroenden, därför har volontärerna skrivit på en tystnadspliktsförsäkran.

När du anmält ditt intresse kommer du att bli kontaktad av verksamheten. Vi gör ett besök hos dig för att prata om dina önskemål och intressen. Sedan matchas du med någon volontär som har liknande intressen.

Anmäl ditt intresse

Om du vill anmäla ditt intresse eller har frågor kan du skriva in dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. Det går också bra att ringa Skellefteå kommuns kundtjänst 0910-73 50 00 så hjälper de dig.

Anmälan Länk till annan webbplats. (formulär, nytt fönster)