KAST-mottagningen och Mikamottagningen

KAST står för Köpare av sexuella tjänster. På KAST-mottagningen erbjuds samtalsbehandling för dig som vill sluta köpa sexuella tjänster. Mikamottagningen är till för dig som har erfarenhet av sex mot ersättning.

Panikknapp

KAST-mottagningen

KAST står för Köpare av sexuella tjänster och är en verksamhet som ger stöd till dig som vill sluta köpa sexuella tjänster.

KAST erbjuder rådgivning och individuella samtal.

Du kan vända dig till KAST om du upplever att du har ett problematiskt sexuellt beteende, fastnat i porrsurfandet eller så kallat sexmissbruk, eller har funderat kring sexköp.

Är du anhörig är du också välkommen att höra av dig.

Till oss är alla välkomna, oavsett kön eller sexuell identitet.

Kontakten är kostnadsfri och du kan vara anonym. Vi har sekretess.

Kontakta oss via 0910-71 79 09 eller kastmottagningen@skelleftea.se

Sex mot ersättning

På centrum mot våld – Kvinnofrid erbjuder vi krisbearbetande samtal till personer som har eller haft sex mot ersättning. Vi är en del av kommunens socialtjänst på Individ- och familjeomsorgen. Vi har sekretess och behandlingen är kostnadsfri.

Mikamottagning

Mikamottagningen i Skellefteå vänder sig till dig som är över 18 år, oavsett kön och sexuell identitet. Mikamottagningen är till för dig som har erfarenhet av sex mot ersättning, att skada sig med sex och/eller varit utsatt för människohandel för sexuella ändamål. Även du som har erfarenhet av sugardejting, sålt filmer eller bilder är välkommen att vända dig till oss.

Kontakten med oss är kostnadsfri, vi har tystnadsplikt och du kan välja att vara anonym.

Samtal på Mikamottagningen

Oavsett om du vill prata om svåra upplevelser, sluta sälja sex, har frågor om sex som självskada eller har andra funderingar kring din livssituation är du välkommen att vända dig till oss. Vi erbjuder krisbearbetande och stödjande samtal där antalet samtal kan skilja sig åt beroende på vilket behov du har.

Kontakta oss via 020-61 60 60 eller centrummotvaldkvinnofrid@skelleftea.se

Senast uppdaterad: