KAST-mottagningen och sex mot ersättning

KAST står för Köpare av sexuella tjänster. På KAST-mottagningen erbjuds samtalsbehandling för dig som vill sluta köpa sexuella tjänster.

Panikknapp

Vi har sekretess och behandlingen är kostnadsfri.
Kontakta oss via 0910-71 79 09 eller kastmottagningen@skelleftea.se

Sex mot ersättning

På centrum mot våld – Kvinnofrid erbjuder vi krisbearbetande samtal till personer som har eller haft sex mot ersättning. Man kan också ha erfarenhet av att skada sig själv genom sex, sugardating eller annat sex som man inte mår bra av exempelvis via nätet. Vi är en del av kommunens socialtjänst på Individ- och familjeomsorgen. Vi har sekretess och behandlingen är kostnadsfri.

Du når oss på 020-61 60 60 eller via mail centrummotvaldkvinnofrid@skelleftea.se

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas. Vill du rapportera bristande tillgänglighet? Gör det här.