Camping i Skellefteå

I Skellefteå med omnejd finns sju campingplatser. Allt från den stora 5-stjärniga till den naturnära familjära campingen vid skogens rand.

Skellefteå Camping

2 kilometer norrut från Skellefteå centrum vid E4:an hittar du fyrstjärniga och helårsöppna Skellefteå Camping Länk till annan webbplats..

Sommartid är campingen en komplett anläggning med många möjligheter till fritidsaktiviteter och friluftsliv i närområdet. I direkt anslutning till campingen finns även sköna Vitbergsbadet.

Vintertid förvandlas Skellefteå camping även till Skellefteå skidstadion med skidspår både med och utan elljus. På själva campingområdet ligger familjevänliga Vitbergsbacken med två liftar och en populär Fun-park med hopp och rails. Här finns även en barnbacke med transportband där man kan åka både slalom och pulka.

Byske Havsbad

Norrlandskustens 5-stjärniga campinganläggning ligger 3 mil norr om Skellefteå och är öppen året runt. Byske Havsbad är en familjecamping och har aktiviteter för stora och små. Finkornig, naturlig havsstrand med många soltimmar och ett tempererat utebad med två bassänger, vattenrutschbana och relax med bastu året runt.

Senast uppdaterad: