Seniortorg Skellefteå

Välkommen till Seniortorg Skellefteå på Nordanå!

Här lär vi tillsammans för att skapa trygghet, självständighet och glädje i vardagen.

I takt med att Skellefteå växer ökar även antalet seniorer. Därför vill vi erbjuda en plattform som är välkomnande, inspirerande och tillgänglig för dig och dina nära och kära​.

Därför har vi riggat för en ny generationsgemensam mötesplats i Skellefteå. Konceptet är en typ av upplevelseverkstad, där det ges möjlighet att träna på allt från att använda trygghetsskapande teknik till att inspireras till ny kunskap och frihet i livet. Här lär vi och upplever tillsammans för att skapa trygghet, självständighet och glädje i vardagen.​ Det förbättrar vårt samskapande, lärande och spridande tillsammans med andra.

Hos oss kan du få personlig rådgivning, tips och idéer och lyssna på intressanta föreläsningar och varför inte ta med barnbarnen?!

Hos oss kan du även köpa dig en koppkaffe med dopp till självkostnadspris!

Seniortorg Skellefteå

0910-73 50 00

seniortorg@skelleftea.se

Besöksadress
Ernst Westerlunds allé
931 32 Skellefteå

Öppettider:
Måndag- fredag 12-15

Följ oss gärna på social media!

Följ oss gärna på social media!

Carina Lindberg berättar om En hjälpande hand och vad en volontär gör kl 13.00. Att som volontär vara en vän i vardagen, göra en insats och hjälpa oss i vårt arbete att minska ensamheten för äldre i Skellefteå. Uppdraget är ganska enkelt, att ge av din tid ett eller ett par timmar, tex gå en promenad, läsa tidningen tillsammans, dricka en kopp kaffe eller bara vara en efterlängtad samtalspartner. www.skelleftea.se/enhjalpandehand Länk till annan webbplats.

Trygghet i vardagen med Ewa Öström från Polisen kl 13.00 i hörsalen

Tango i ord och handling med Leif och Irene Häggmark kl 13.00-14.00

Vad gör jag om jag är orolig för mitt minne med Marie Åhlund och Stina Hedlund geriatrikens sjuksköterskor från demensteamet på region Västerbotten

Vi träffas på Landsförsamlingens fritidsgård för vuxna. samt avslut studiecirkel årsrika äldre

Landsförsamligen berättar om deras fritidsgård för vuxna som pågår på tisdagar mellan 9.30-15.00. Vi träffas på Brännavägen 23 och tar del av programmet samt får se på lokalerna. Fritidsgården bjuder på fika.

Vecka 40 är fall int-veckan! Denna vecka kommer vi ha öppet måndag och fredag på Seniortorg och aktiviteterna kommer fokusera på fall. Tisdag, onsdag och torsdag denna vecka hittar ni oss på Seniordagarna 2023 Länk till annan webbplats.- hoppas vi ses där!

Anmäl dig till nyhetsbrevetSenast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se