Utbildningsplan för Restaurang- och livsmedelsprogrammet - Lärling
Så här ser utbildningsplanen ut för Restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Gymnasiegemensamma ämnen 900 poäng
- Engelska 5, 100 poäng
- Historia 1a1, 50 poäng
- Idrott och hälsa 1, 100 poäng
- Matematik 1a, 100 poäng
- Naturkunskap 1a1, 50 poäng
- Religionskunskap 1, 50 poäng
- Samhällskunskap 1a1, 50 poäng
- Svenska eller svenska som andra språk 1, 100 poäng
- Engelska 6, 100 poäng*
- Svenska 2 eller svenska som andra språk 2, 100 poäng*
- Svenska 3 eller svenska som andra språk 3, 100 poäng*
*Kurserna går att välja bort. Önskas grundläggande behörighet inom ramen för 2600 poäng finns även möjlighet inom individuellt val.
Programgemensamma ämnen 400 poäng:
- Hygien, 100 poäng
- Livsmedels- och näringskunskap 1, 100 poäng
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel, 100 poäng
- Service och bemötande 1, 100 poäng
Gymnasiearbete och individuellt val
- Gymnasiearbete, 100 poäng
- Individuellt val*, 200 poäng
Inriktning 300 poäng
- Mat och dryck i kombination, 100 poäng
- Matlagning 1, 100 poäng
- Servering 1, 100 poäng
Programfördjupning 900 Poäng
- Barteknik, 100 poäng
- Drycker och ansvarsfull alkoholservering, 100 poäng
- Entreprenörskap, 100 poäng
- Matlagning 2, 200 poäng
- Matlagning 3, 200 poäng
- Matlagning 4, 200 poäng
Senast uppdaterad: