Intresseanmälan som kontaktperson, ledsagare, avlösare eller stödfamilj för personer med funktionsnedsättning

Kontaktperson: Som kontaktperson fungerar du som en vän som stödjer och stärker den enskilde till ett meningsfullt och självständigt liv. Beroende på behovet kan uppdraget innebära allt från några dagar i månaden till några dagar i veckan. Som kontaktperson får du ersättning månadsvis.

Ledsagare: Som ledsagare fungerar du som ett stöd och följer den enskilde till olika aktiviteter, tex promenader, handling, läkarbesök osv. Tidsmässigt handlar det vanligtvis om 2-4 timmar per vecka. Timersättning betalas ut för uppdraget.

Avlösare: Som avlösare kommer du till den enskildes hem och tar tillfälligt över ansvaret för tillsyn och omvårdnad för att avlasta föräldrar eller närstående. Tidsmässigt handlar det vanligtvis om 2-4 timmar per vecka. Timersättning betalas ut för uppdraget.

Stödfamilj: Som stödfamilj tar ni emot ett barn eller en ungdom med funktionsnedsättning i ert hem för att avlasta vårdnadshavarna. Tidsmässigt handlar det vanligtvis om någon eller några dagar per månad. Timersättning betalas ut för uppdraget.

Jag är intresserad av uppdraget som * (obligatorisk)
Jag är intresserad av uppdraget som


Kön * (obligatorisk)
Kön
Jag har körkort * (obligatorisk)
Jag har körkort


Har du kunskap/erfarenhet inom något av dessa områden? * (obligatorisk)
Har du kunskap/erfarenhet inom något av dessa områden?


Vad har du för intressen?
Vad har du för intressen?


På vilka orter kan du tänka dig att utföra en insats? * (obligatorisk)
På vilka orter kan du tänka dig att utföra en insats?

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: