Skellefteå kommun arbetar för att barn och ungdomar ska få tillgång till ett rikt, kvalitativt och tillgängligt kulturutbud både i skolan och på fritiden. De ska ha möjlighet att ta del av så många olika kulturyttringar som möjligt för att själva kunna välja vad de vill ägna sig åt på sin fritid.

Under vår- och höst erbjuder vi ett blandat utbud av dans- musik och teaterföreställningar för den yngre publiken. Föreställningarna riktar sig till olika åldersgrupper, från bäbis till barn i låg- mellanstadiet.

Håll utkik höstens program kommer här...

Lördag 27/8 Solen sover - med UusiTeatteri
Kl. 13.00 - 13.30
För barn 2-6 år
(En del av Minoritetsdagen den 27/8 på Nordanå)
Arrangör: Skellefteå kommun kultur- och biblioteksavdelningen
Biljettsläpp: 12/8 kl. 10.00,
Solen sover Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Vi erbjuder pedagogisk verksamhet inom drama, berättande, litteratur, dans, slöjd och bild.
Dramalek, berättarlek, danslek, skaparväskan, sagoberättande, skrivarverkstäder, bildverkstäder m.m.

Håll utkik höstens program kommer här...


På slöjdklubben får du tälja, måla, sy, fläta, virka, böja, bända och snickra häftiga grejer. I slöjdklubben träffar du andra med samma intresse och du får dessutom lära dig mer om slöjd! Slöjdklubben vänder sig till barn- och ungdomar i skolåldern.

Under loven erbjuder vi olika aktiviteter för skollediga barn- och ungdomar. Några exempel på det är ljusstöpning, gör ditt eget hopprep, sagoberättande, Fifaturneringar, kreativa konsthörnor, skrivarworkshops, kreativa pysselpåsar.

Sommarlovsdagar


Spira Ungdomsgrupp

Spira Ungdomsgrupp

Spira är en arbetsgrupp inom biblioteket med fokus på att erbjuda ungdomar konst och kultur. Vill du komma i kontakt med oss om något annat? Hör gärna av dig till oss!

E-post : ungdomsverksamhetkulturochbibliotek@skelleftea.se

Erbjuder lärande på olika nivåer i många estetiska ämnen, musik, dans, teater, drama och media i olika former.

  • Fotoutställning ”Utsatt i Skellefteå”

    Utsatt i Skellefteå är en fotoutställning av Ester Arnqvist som berättar om några av de människor som besöker eller arbetar på Skellefteå Stadsmission.
  • Öppen scen: Det börjar här!

    Är du en kreativ person som älskar kultur? Har du en nyskriven dikt i byrålådan? Döljer sig en singer/songwriter inom dig som längtar efter att komma ut? Vill du framföra din egenkoreograferade dansföreställning någonstans? Eller något helt annat? Kontakta oss på Kultur och biblioteksavdelningen, vi kan ha en yta åt dig!

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: