Konst, slöjd, scenkonst och bibliotek. Kultur är för alla åldrar. Många av kommunens kulturscener samlas i Sara Kulturhus under hösten 2021 men både kultur och bibliotek finns förstås också i olika former i kommunens alla hörn. Hitta din grej så har vi en plats.

Det här händer hos oss

Evenemangskalender

De mest aktuella evenemangen visas nedan. Klicka på visa fler händelser för att ladda fler evenemang eller filtrera fram det du söker utifrån kategori.

Nyheter

  • Sök eller nominera till Kulturnämndens stipendium

    Varje år kan du som kulturutövare söka eller nominera någon till Kulturnämndens stipendier. Kulturstipendium, Ungdomskulturstipendium och arbetsstipendium och nu är det dags att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 1 oktober.
  • Öppen scen: Det börjar här!

    Är du en kreativ person som älskar kultur? Har du en nyskriven dikt i byrålådan? Döljer sig en singer/songwriter inom dig som längtar efter att komma ut? Vill du framföra din egenkoreograferade dansföreställning någonstans? Eller något helt annat? Kontakta oss på Kultur och biblioteksavdelningen, vi kan ha en yta åt dig!

Kultur och bibliotek på Facebook

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: