Praktiska verktyg

Textförslag om platsen Skellefteå till er jobbannons

Nedan kommer exempel på texter som kan användas i sin helhet eller i delar för jobbannonser som sätts ut av ert företag. De är fokuserade på platsen Skellefteå och syftar till att skapa nyfikenhet för platsen, särskilt när det handlar om rekryteringar där ni söker kompetenser också på andra orter.

Den typiska jobbannonsen består ofta av liknande delar. Detta har utgjort utgångspunkten också för dessa texter. Ofta handlar det om ett upplägg som består av följande delar:

 • Övergripande beskrivning av tjänsten.
 • Information om tjänsten. Arbetsuppgifter, etc.
 • Information om företaget. Beskrivning av er som företag.
 • Information om sökandes kvalifikationer/profil.
 • Om platsen

Delar där innehåll om platsen kan vävas in:


 1. Innehåll till ingress

  Förslag påtext att addera till ingress om man vill:

  Tjänsten finns i Skellefteå, en växande plats som präglas av en stark framtidstro.
 2. Om företaget

  Förslag på textstycke att komplettera informationen om företaget med:

  Vi är baserade i det växande Skellefteå, där vi tillsammans med stora delar av det övriga näringslivet arbetar för att flytta fram våra positioner och nå nya framgångar på våra valda marknader.
 3. Om platsen

  Om Skellefteå
  Skellefteå är en växande plats. Under 2022 växte kommunen med över 1000 nya invånare och allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta under många år. Det har bidragit till en stark framtidstro med en ökad bredd av karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet för förändring, idéer och nya människor. Den kombinationen har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se Länk till annan webbplats.

  Mellanlångt om man inte vill ha hela:

  Om Skellefteå
  Skellefteå är en växande plats som präglas av en stark framtidstro. Fler karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se Länk till annan webbplats.

Följ Näringslivskontoret på sociala medier!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 oktober 2023