Rutin för mat vid Covid-19

Om vård- och omsorgsboendet får en äldre som är positiv för Covid-19 kontaktar boendechef aktuell enhetschef på måltidsavdelningen, för att meddela hur maten ska levereras.

Måltidsavdelningen kan erbjuda att:

  • Leverera mat i engångslåda till den som är smittad.
  • Skicka mat till hela enheten i engångsformar istället för i kantiner/bleck.

Dessa leveranser fortsätter tills boendechef meddelar annat.

Måltidsavdelningen kan också underlätta genom att beställa engångstallrikar, glas, bestick etc.

Ändringar i hur maten levereras ska alltid gå via boendechef till enhetschef på måltidsavdelningen. Vård- och omsorgspersonal kontaktar inte köken direkt.

Kontaktpersoner på måltidsavdelningen

• Arom – Andreas Ålund
• Norrgårda/Byske kök – Peter Gustafsson
• Hemgården – Jonas Jansson
• Buregården – Jonas Jansson
• Skogsbacken – Kerstin Lindblad
• Björkhammargården – Kerstin Lindblad
• Burträskgårdarna – Stina Ahlskog
• Verksamhetschef – Jeanette Stridsman

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad:
Till toppen
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se