Rutin för mat vid Covid-19

Vid bekräftad covid-19 hos individ på vård- och omsorgsboende kontaktar boendechefen verksamhetschef för boendet samt Vårdhygien, för att göra en bedömning om hur måltidssituationen ska smittsäkras. Verksamhetschef meddelar beslutet till måltidsavdelningens verksamhetschef.

Ändringar i hur maten levereras ska alltid gå via verksamhetschef för boendet till verksamhetschef på måltidsavdelningen. Vård- och omsorgspersonal kontaktar inte köken direkt.

Kontaktpersoner på måltidsavdelningen

  • Verksamhetschef – Jeanette Stridsman
  • Arom – Andreas Ålund
  • Norrgårda/Byske kök – Peter Gustafsson
  • Hemgården – Jonas Jansson
  • Buregården – Jonas Jansson
  • Skogsbacken – Kerstin Lindblad
  • Björkhammargården – Kerstin Lindblad
  • Burträskgårdarna – Stina Ahlskog

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: