Skellefteå kommun arbetar för att barn och ungdomar ska få tillgång till ett rikt, kvalitativt och tillgängligt kulturutbud både i skolan och på fritiden. De ska ha möjlighet att ta del av så många olika kulturyttringar som möjligt för att själva kunna välja vad de vill ägna sig åt på sin fritid.

Vi erbjuder pedagogisk verksamhet inom drama, berättande, litteratur, dans, slöjd och bild.
Dramalek, berättarlek, danslek, skaparväskan, sagoberättande, skrivarverkstäder, bildverkstäder m.m.

På evenemangssidan kan du ta del av såväl kommunens som externa aktörers barn- och ungdomskulturutbud.

Evenemangssida med barn och familjeaktiviteter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

På slöjdklubben får du tälja, måla, sy, fläta, virka, böja, bända och snickra häftiga grejer. I slöjdklubben träffar du andra med samma intresse och du får dessutom lära dig mer om slöjd! Slöjdklubben vänder sig till barn- och ungdomar i skolåldern.

Under loven erbjuder vi olika aktiviteter för skollediga barn- och ungdomar. Några exempel på det är ljusstöpning, gör ditt eget hopprep, sagoberättande, Fifaturneringar, kreativa konsthörnor, skrivarworkshops, kreativa pysselpåsar.

Spira Ungdomsgrupp

Spira Ungdomsgrupp

Spira är en arbetsgrupp inom biblioteket med fokus på att erbjuda ungdomar konst och kultur. Vill du komma i kontakt med oss om något annat? Hör gärna av dig till oss!

E-post : ungdomsverksamhetkulturochbibliotek@skelleftea.se

Erbjuder lärande på olika nivåer i många estetiska ämnen, musik, dans, teater, drama och media i olika former.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: