Budget- och skuldrådgivning

Alla kan under en kortare eller längre period av sitt liv hamna i ekonomiska svårigheter. Bor du i Skellefteå, Malå, Norsjö, Arjeplog eller Robertsfors kommun och har problem med din ekonomi? Då har du möjlighet att få kostnadsfri budget- och skuldrådgivning.

Vi kan finnas med som stöd när du behöver strukturera din ekonomi eller göra upp en budget för ditt hushåll. Vi kan tillsammans med dig se över din skuldsituation, förmedla kontakt med Kronofogden, banker och andra aktuella instanser samt upprätta betalningsplaner. Om det visar sig att det kan vara möjlighet för dig att söka skuldsanering kan vi finnas med som stöd från ansökan till skuldsaneringen är klar.

Kontakta en budget- och skuldrådgivare

Budget- och skuldrådgivningen är stängd för semester 8 juli-13 augusti 2024.

Övrig tid når du oss genom att ringa eller skriva till kundtjänst och be att få komma i kontakt med budget- och skuldrådgivningen. Då hör vi av oss per telefon för att prata med dig om din situation. När vi kontaktar dig får du beskriva din situation och vi hjälper dig att reda ut dina funderingar. Om behov finns bokar vi tillsammans en tid för besök.

Rådgivningen är kostnadsfri och vi har tystnadsplikt men vi är skyldiga att meddela myndigheter om vi får kännedom om felaktiga uppgifter i folkbokföring Länk till annan webbplats. och felaktiga utbetalningar från välfärdssystem Länk till annan webbplats..

Ring till kundtjänst 0910-735000 (knappval 4).

Skriv till budget- och skuldrådgivarna

Besöksadress (endast bokade besök): Viktoriagatan 2 i Skellefteå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: