Det här är Skellefteå

Vi är stolta över vår innovationskraft, rena energi och framtidstron som präglar vår bygd. Skellefteå har som plats fått världens ögon på sig och blivit ett centrum för övergången av fossildrivet till batteridrivet när bilindustrin ställer om. Men Skellefteå är så mycket mer – vår största tillgång är faktiskt heller inte den guldrika malmen i Skelleftefältet, utan invånarna som lever här och nu vill vi välkomna ännu fler.

Kanske är du ny i Skellefteå, eller så är du Skellefteåbo sedan födsel, oavsett vad så finns alla möjligheter att hitta bostad, karriär, fritid och familjeliv här utan att behöva skruva upp tempot. Som den största arbetsgivaren vill vi att våra medarbetare ska leva ett hållbart liv för att få tillvaron att lättare gå ihop.

Är du inte bara ny på jobbet utan även i Skellefteå kan vi varmt rekommendera Insight Skellefteå – det är en enkel introduktion till Skellefteå i form av en webbkurs. Tanken är att hjälpa dig att förstå varför du behövs här, att ta reda på om Skellefteå passar dig och hur du gör för att bli en Skellefteåbo.

För att gå webbkursen behövs en registrering – men lugn, det är busenkelt att skapa en användare och vi lovar att det är värt den lilla mödan.

Insight Skellefteå Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: